Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

Εαρινή Εκδήλωση ΕΔΑΕ 2020

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Για άλλη μια χρονιά, η Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία διοργανώνει το 2020 την – θεσμοθετημένη, πλέον – Εαρινή Εκδήλωση της. Προορισμός μας αυτήν τη φορά η πανέμορφη Θεσσαλονίκη και το Makedonia Palace, το ξενοδοχείο – έμβλημα της συμπρωτεύουσας.

Το επιστημονικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17-19 Ιουλίου 2020, βασίζεται σε δύο άξονες: αφενός, να προσφέρει απαντήσεις και λύσεις σε ερωτήματα και προβληματισμούς των συναδέλφων, τόσο σε ότι αφορά την καθ’ ημέρα κλινική πράξη όσο και την εξελικτική πορεία της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας στο προσεχές μέλλον και αφετέρου, να αποτελέσει φόρουμ ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων μεταξύ των συναδέλφων για τα θέματα που απασχολούν όλους μας.

Προς την κατεύθυνση αυτή, η θεματολογία της εκδήλωσης αποσκοπεί στην κάλυψη ενός ευρέος φάσματος θεμάτων, τα οποία θα παρουσιάσουν διακεκριμένοι συνάδελφοι. Και βέβαια, καθοριστικής σημασίας θα είναι η δική σας ενεργή συμμετοχή, στην οποία προσβλέπουμε και για την οποία είμαστε σίγουροι, έχοντας ως επιπλέον εχέγγυο την εαρινή σαγήνη της διαχρονικά ελκυστικής Θεσσαλονίκης.

Σας περιμένουμε όλους στη Θεσσαλονίκη.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Δημήτριος Ρηγόπουλος

Πρόεδρος ΕΔΑΕ

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Τα ονόματα των Προέδρων και των Ομιλητών θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

Η εγγραφή για τα Μέλη της Ε.Δ.Α.Ε. είναι δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης,
www.edaespringsession2020.gr

Διοργάνωση: www.free-spirit.gr

www.edae.gr

Σχετιζόμενα άρθρα

2ο Webinar Πυρηνικής Ιατρικής & Ογκολογίας | Διλήμματα και Προοπτικές

Ημερομηνία 26/09/2020, 4:30 μμ – 6:00 μμ Τοποθεσία Διεύθυνση , Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Scep | Scientific Cultural Events & Publications Τηλέφωνο 210 7240039, 2810 222155 Email info@scep.gr Website www.scep.gr/events/event/2%ce%bf-webinar-%cf%80%cf%85%cf%81%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%bf%ce%b3%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%b9-2/

9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής HPV Εταιρείας: HPV-λοίμωξη και σχετιζόμενες παθήσεις

Ημερομηνία  03/07/2020 – 05/07/2020, Ολοήμερο Τοποθεσία  Hyatt Regency Διεύθυνση  Χ, Θεσσαλονίκη Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ελληνική Εταιρεία Έρευνας και Αντιμετώπισης του Ιού των Θηλωμάτων (HPV) Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO MDcongress Τηλέφωνο  2106074200 Email  md@mdcongress Website www.mdcongress.gr