Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

20η Δερματολογική Διημερίδα της Δερματολογικής Κλινικής ΕΣΥ 16-17/10/2020

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

  Η 20η Δερματολογική Διημερίδα της Δερματολογικής Κλινικής ΕΣΥ του Νοσοκομείου «Α. Συγγρός» θα πραγματοποιηθεί στις 16 & 17 Οκτωβρίου 2020 στην Αθήνα.  Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες στο site της ΕΔΑΕ και στο site της Διημερίδας 20dermameetingsyggros.gr.

Εκ Μέρους της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας. 

www.edae.gr

Σχετιζόμενα άρθρα

Δερματικές Παθήσεις “Παρελθόν Παρόν & Μέλλον” 3-6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 – ΑΘΗΝΑ – ΖΑΠΠΕΙΟΝ ΜΕΓΑΡΟΝ

Στο πλαίσιο του 3ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Εταιρείας Μελέτης Δερματολογικών, Αφροδισιολογικών & Αλλεργιολογικών Παθήσεων(Ε.Με.Δ.Α.Α.Π.), με θέμα: «Δερματικές Παθήσεις 2020: Παρελθόν, παρόν & μέλλον», θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 3-6 Σεπτεμβρίου 2020 στην Αθήνα (Ζάππειον Μέγαρον) με φυσική παρουσία καθώς και με ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση (live streaming). Παρακαλούμε σημειώστε, ότι […]