Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

Ενοικιάζεται ή πωλείται ιατρείο

Ενοικιάζεται ή πωλείται ιατρείο 70 τ.μ. με τον βασικό εξοπλισμό, σε λειτουργία, στον πολυχώρο υγείας «Αττική Ιατρική» πλησίον της Αττικής Οδού (Έξοδος 16 της Αττικής Οδού και έξοδος 8 του περιφερειακού του Υμηττού).

Ο χώρος διαθέτει 20 ιατρούς ειδικευμένους, οδοντιατρείο, αξονικό και μαγνητικό τομογράφο, μικροβιολογικό εργαστήριο και κεντρική ρεσεψιόν.

Ο ιατρός που λειτουργεί εντός του χώρου εξασφαλίζει αποκλειστικότητα ειδικότητας εντός του χώρου, εκτός αν ο ίδιος επιτρέψει την είσοδο δεύτερου ιατρού ίδιας ειδικότητας.

Το ιατρείο λειτουργεί ως δερματολογικό, οπότε απευθύνεται κυρίως σε Δερματολόγο ή σε ιατρό ειδικότητας που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στο κτίριο όπως Παθολόγος, Καρδιολόγος, Ρευματολόγος, Παιδίατρος, Ουρολόγος και Οφθαλμίατρος.

Τιμή έκπληξη.
Μερική ενοικίαση ή συστέγαση επίσης δυνατή.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6974128672

Σχετιζόμενα άρθρα