Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

ΕΝΔΟΡΑΜΑ 20

Ημερομηνία 29/01/2021 – 30/01/2021, Ολοήμερο
Τοποθεσία Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών
Διεύθυνση Άγνωστη, Πάτρα
Επιστημονική Εταιρεία / ΦορέαςΙατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCOSynedra Congress & Events
Τηλέφωνο 2611 100 410
Email info@endorama.gr
Websitewww.endorama.gr

Το Ιατρικό Συνέδριο ΕΝΔΟΡΑΜΑ είναι μια πρωτότυπη ετήσια ιατρική διημερίδα που διεξάγεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών σε ετήσια βάση. Στα πλαίσια αυτού παρουσιάζονται κλινικά περιστατικά και ιατρικά δεδομένα, γίνεται ανασκόπηση των πλέον ενδιαφερόντων άρθρων που δημοσιεύτηκαν στη διεθνή βιβλιογραφία τη χρονιά που πέρασε σε όλα τα γνωστικά πεδία της Ενδοκρινολογίας. Πιο συγκεκριμένα οι τομείς που παρουσιάζονται είναι οι εξής: • Λιπίδια • Γυναικεία Αναπαραγωγή • Ανδρική Αναπαραγωγή • Παιδιατρική Ενδοκρινολογία • Υπόφυση • Σαχαρήσης Διαβήτης • Διατροφή • Επινεφρίδια • Μεταβολισμός Οστών • Θυροειδής Σε συνέχεια των προηγούμενων 12 συνεδρίων και ακολουθώντας τις εξελίξεις το ΕΝΔΟΡΑΜΑ ’20, το οποίο θα διεξαχθεί 29 & 30 Ιανουαρίου 2021 θα καλυφθούν όλα τα γνωστικά πεδία της Ενδοκρινολογίας από έγκριτους επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παλαιότερους και νέους, που θα παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης της ενδοκρινολογίας . Ταυτόχρονα, θα υπάρξει και νέα ενότητα που θα αφορά την ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ COVID-19. Το συνέδριο διοργανώνεται από την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου και υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρίας – Πανελλήνια Ένωση Ενδοκρινολόγων. Όπως πάντα θα καλυφθούν όλα τα γνωστικά πεδία της Ενδοκρινολογίας από έγκριτους επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παλαιότερους και νέους, που θα παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης της ενδοκρινολογίας . Ταυτόχρονα, θα υπάρξει και νέα ενότητα που θα αφορά την ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ COVID-19.

Σχετιζόμενα άρθρα

39ο Ετήσιο Συνέδριο Ο.Τ.Ε.ΜΑ.Θ.

Ημερομηνία  06/05/2021 – 08/05/2021, Ολοήμερο Τοποθεσία  Ξενοδοχείο Astir Egnatia Διεύθυνση  Πάρκο Εγνατίας, Αλεξανδρούπολη Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας ΟΤΕΜΑΘ Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Global Events ΕΠΕ Email  info@globalevents.gr