Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

Διαδικτυακό Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο «Μαζί στο ιατρείο στην εποχή της πανδημίας» 05/03/2021 Οργάνωση: Δερματολογική Κλινική ΕΣΥ Νοσοκομείου «Α. Συγγρός»

«Μαζί στο ιατρείο στην εποχή της πανδημίας»

Οργάνωση: Δερματολογική Κλινική ΕΣΥ Νοσοκομείου «Α. Συγγρός»

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Χωρίς να διατυπώνουμε καινούργια άποψη, η πανδημία δημιούργησε νέες συνθήκες σε όλα τα επίπεδα δραστηριοτήτων της καθημερινότητας: διαβίωση, εργασία, εκπαίδευση κ.α. Οι επιστημονικές συναντήσεις, τρόπος συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, ανταλλαγής γνώσεων, εμπειρίας και γόνιμης συζήτησης καινούργιων δεδομένων σταμάτησαν να διεξάγονται με φυσική παρουσία.

Η Δερματολογική Κλινική ΕΣΥ του Νοσοκομείου «Α. Συγγρός» στηρίζοντας διαχρονικά τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση διοργανώνει Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα: «Μαζί στο ιατρείο στην εποχή της πανδημίας». Εφαρμόζοντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφαλή διεξαγωγή των συνεδρίων το Σεμινάριο θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου διαδικτυακά.

Η εκδήλωση έχει σκοπό την ενημέρωση για τις σύγχρονες εξελίξεις στη Δερματολογία στην περίοδο της πανδημίας.

Τα στελέχη της Δερματολογικής Κλινικής ΕΣΥ θα αναλύσουν συνηθισμένα καθημερινά θέματα στο ιατρείο μεταφέροντας τις σύγχρονες επιστημονικές απόψεις και την ειδική προσωπική τους εμπειρία.

Με την πεποίθηση ότι όπως πάντα, θα έχουμε την ενεργό συμμετοχή και υποστήριξή σας, σας προσκαλούμε για ένα εκπαιδευτικό απόγευμα στο ιατρείο, ελπίζοντας ότι η επιλεγμένη θεματολογία θα δώσει σε όλους μας την ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και προσέγγιση σύγχρονων γνώσεων.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς, την ευχή να είστε υγιείς και την προσδοκία να συναντηθούμε δια ζώσης στην επόμενη διημερίδα της κλινικής (16-17/12/2021), σας περιμένουμε προς το παρόν να συνομιλήσουμε διαδικτυακά.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής
Η Πρόεδρος
Βασιλική Χασάπη  
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Σεμιναρίου
Facebook   Twitter   Website   Instagram  
 Professional Congress OrganizersEra Ltd
Congresses | Events | Business Travel | Tourism
 17 Asklipiou Str., 106 80, Athens
Τ: +30 210.36.34.944, F: +30 210.36.31.690
E: info@era.gr  W: www.era.gr  

Σχετιζόμενα άρθρα

Η Παθολογία της Κύησης σε 40 Ερωτήσεις (WEB EVENT)

Ημερομηνία  06/03/2021 – 07/03/2021, 9:00 πμ – 3:00 μμ Τοποθεσία Διεύθυνση  , Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO VOYAGER TRAVEL & CONGRESS Τηλέφωνο  2310250401 Email  congress-secretary@voyagertravel.gr Website www.voyagertravel.gr

20η Δερματολογική Διημερίδα της Δερματολογικής Κλινικής ΕΣΥ

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Η 20η Δερματολογική Διημερίδα της Δερματολογικής Κλινικής ΕΣΥ του Νοσοκομείου «Α. Συγγρός» θα πραγματοποιηθεί στις 17 & 18 Δεκεμβρίου 2021 στην Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες στο site της ΕΔΑΕ και στο site της Διημερίδας 20dermameetingsyggros.gr. Δείτε το Επιστημονικό Πρόγραμμα εδώ Εκ Μέρους της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας.  www.edae.gr