Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

19ο Πανελλήνιο Ηπατολογικό Συνέδριο 6-9 Μαΐου 2021

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το 19ο Πανελλήνιο Ηπατολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 6-9 Μαΐου 2021 στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην Αθήνα με υβριδική μορφή.
Επίσης η Διημερίδα «Στ. Χατζηγιάννης» που πραγματοποιείται κάθε έτος στα τέλη Ιανουαρίου, για αυτή τη χρονιά θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Πανελλήνιου Συνεδρίου μας.

Θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή η συμμετοχή σας στις εργασίες του Συνεδρίου μας.

Με τιμή,

Σπήλιος Μανωλακόπουλος
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

Επιτροπές

Πρόγραμμα

Εγγραφές

Επιστημονικές Εργασίες

Επικοινωνία

Σχετιζόμενα άρθρα

20η Δερματολογική Διημερίδα δια βίου μάθηση, 17-18/12/2021 στο Ίδρυμα Ευγενίδου (πλανητάριο)

«Τριῶν δεῖ παιδεία: φύσεως, μαθήσεως, ἀσκήσεως…», διακήρυττε ο συστηματικότερος και μεθοδικότερος νους της αρχαιότητας στο πρόσωπο του πάνσοφου  Αριστοτέλη. Η μάθηση και η άσκηση εξασφαλίζουν τη γνώση, έναν από τους πόλους γύρω από τους οποίους στρέφεται διαχρονικά το μεγαλείο και το δράμα του ανθρώπου, πολύτιμο αλήθεια αγαθό, καθώς από αυτή προέρχεται η δύναμη, που οδηγεί στην αυτονόμησή του. Είναι γνωστό, ότι […]