Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

17ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΔΑΕ 4-7/11/2021

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με χαρά σας προσκαλούμε στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας της Ε.Δ.Α.Ε. το οποίο θα πραγματοποιηθεί 4-7 Νοεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή, με φυσική παρουσία, τηρώντας τα ισχύοντα Υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διοργάνωση των Ιατρικών Συνεδρίων και ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση (live streaming).

Το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριό μας, στο οποίο έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκλεκτοί και διακεκριμένοι συνάδελφοι με σημαντικές ομιλίες και διαλέξεις, στοχεύει στην πληρέστερη και εγκυρότερη ενημέρωση των Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων, πάνω στα νέα επιστημονικά επιτεύγματα και τις νεότερες εξελίξεις της ειδικότητάς μας.

Για ακόμη μια χρονιά, το Δ.Σ. της ΕΔΑΕ υπόσχεται να συγκροτήσει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα, στο οποίο σας καλεί ολόθερμα να συμμετάσχετε ενεργά με εργασίες, ερωτήσεις και κυρίως με την παρουσία σας.

Αγαπητοί Συνάδελφοι, η θετική σας ανταπόκριση και η συμμετοχή σας στο Συνέδριο, που αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την επιτυχία του, θα τύχουν από εμάς ιδιαίτερης εκτίμησης και αναγνώρισης.

Με εκτίμηση
Καθ. Δημήτριος Ρηγόπουλος
Πρόεδρος Ε.Δ.Α.Ε.

Δείτε περισσότερα εδώ

Σχετιζόμενα άρθρα

7th International Musculoskeletal UltraSound Course, Αθήνα, 2-4/12/2021

7th International Musculoskeletal UltraSound Course Χώρος Διεξαγωγής: Anatomy Techniques & Training Center (ATTC), Αθήνα Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 2-4 Δεκεμβρίου 2021 Ιστοσελίδα Συνεδρίου: www.concopco.com/mitoscourse2021 Email: congress2@concopco.com Διοργανωτής: M.I.T.O.S. (Musculoskeletal Imaging Techniques: Ongoing Sonography)

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ογκολογικής Απεικόνισης, 17-19/12/2021

Στοιχεία Συνεδρίου: 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ογκολογικής Απεικόνισης Ημερομηνία Διεξαγωγής: 17 – 19 Δεκεμβρίου Διοργάνωση: Επιστημονική Ένωση Ιατρών – ΥΓΕΙΑ Συνδιοργάνωση: Α’ Εργαστήριο Ακτινολογίας – ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΟΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Επίσημη ιστοσελίδα: www.hygeia.gr