Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.  
Ανακοινώσεις
«Απάντηση της Διοικούσας Επιτροπής στην από 1-9-2026 Κοινή Επιστολήτων Ιατρικών Συλλόγων Ηρακλείου, Χανίων, Λασιθίου, Σητείας, Μαγνησίας,Αρκαδίας,Χαλκιδικής, Θεσπρωτίας, Πιερίας, Κυκλάδων, Καβάλας, Αιτωλ/νίας,Έβρου, Ροδόπης, Φλώρινας, Λήμνου, Κιλκίς, Ημαθίας, Εύβοιας, Κοζάνης,Καστοριάς, Ξάνθης, Κέρκυρας, Καρδίτσας, Ιωαννίνων, Λιβαδειάς και Κορινθίαςπρος τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Υγείας» Επιστολή Προέδρου του European Council of Medical Orders (C.E.O.M.) Dr J. Santos, προς τη Διοικούσα Επιτροπή του Π.Ι.Σ. Παρέμβαση του Π.Ι.Σ. για τα αυξανόμενα περιστατικά γαστρεντερίτιδας στη Ρόδο ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΨΥΧΟΓΙΟΥ Ανακοίνωση για την πλήρη έναρξη λειτουργίας του Ψηφιακού Αποθετηρίου από την 1η Ιανουαρίου 2027 Διακήρυξη Θεσμικής Ευθύνης για την αποκατάσταση της νομιμότητας, της διαφάνειας και της ενότητας στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 16/4/2014

Συνάντηση με την Πανελλήνια Επιτροπή Διαπραγμάτευσης και τον ΕΟΠΥΥ

Συνάντηση του Προέδρου του Π.Ι.Σ. και της Πανελλήνιας Επιτροπής Διαπραγμάτευσης, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Υγείας, με τον Αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Αλέξανδρο Γαρύφαλλο.

Η συζήτηση θα συνεχιστεί και αμέσως μετά το Πάσχα με την παρουσία και της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου, προκειμένου να υπάρξει τελική συμφωνία επί των θέσεων και προτάσεων, τις οποίες η Πανελλήνια Επιτροπή Διαπραγμάτευσης είχε καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες στον ΕΟΠΥΥ, είχαν γίνει αποδεκτές από την Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και απέμεινε η τελική επεξεργασία του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να υλοποιηθούν τα συμπεφωνημένα.

0