Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ανακοινώσεις
Παράσταση στη δίκη υπέρ του ιατρού του ΚΥ Τυρνάβου, ο οποίος δέχτηκε άγρια επίθεση, πραγματοποίησε το Νομικό τμήμα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου 7η Ολομέλεια ΠΙΣ- Ιατρικών Συλλόγων στην Αλεξανδρούπολη: Συμπεράσματα και αποφάσεις ΠΙΣ / Απαντητικό Δελτίο Τύπου για τα στοιχεία που ανάρτησε ο υπουργός Υγείας στην πλατφόρμα Χ (Twitter) Ο ΠΙΣ για τη Διεθνή Ημέρα Γυναικών 2025: «Για όλες τις γυναίκες και τα κορίτσια: Δικαιώματα- Ισότητα-Ενδυνάμωση» Αποτελέσματα ιατρικών ειδικοτήτων Αλλεργιολογίας, Γαστρεντερολογίας, Ενδοκρινολογίας – Διαβήτη – Μεταβολισμού, Κυτταρολογίας, Μαιευτικής και Γυναικολογίας, Νευροχειρουργικής, Νεφρολογίας, Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας, Παθολογικής Ογκολογίας, Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, ΩΡΛ, εξεταστικής περιόδου ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2025 Υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στις εξετάσεις ειδικότητας περιόδου ΜΑΙΟΥ 2025

Η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Α. Στήριξη και συμμετοχή της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ στη στάση εργασίας των ιατρών της Θεσσαλονίκης για το ασφαλιστικό

Η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ στηρίζει και αναγγέλλει την ενεργό συμμετοχή των συμβεβλημένων ιατρών της Θεσσαλονίκης στη στάση εργασίας 11:00 – 15:00 πμ την Τρίτη 26 Ιανουαρίου που προκήρυξε ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο Λευκό Πύργο, που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα 12.00 π.μ.

Καλούμε τους συμβεβλημένους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ της Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν ενεργά στην πορεία διαμαρτυρίας, δίνοντας δυναμικό παρών.

0