Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.  

Η ΒΙΑΝΕΞ ΣΤΟ 1⁰ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στις 28-29 Μαΐου 2016 στην Κομοτηνή, το 1ο Φαρμακευτικό Συνέδριο Αν. Μακεδονίας-Θράκης, με κεντρικό μήνυμα «Ανοίγουμε τους Ορίζοντες του Ελληνικού Φαρμακείου». Μεγάλος χορηγός ήταν η ΒΙΑΝΕΞ/ΒΙΑΝ.

Πλήθος συμμετεχόντων από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και από την Τουρκία και τη Βουλγαρία, παρακολούθησε το συνέδριο, το οποίο στόχο είχε να αναδείξει τα προβλήματα που αφορούν στη φαρμακευτική περίθαλψη και το ελληνικό φαρμακείο, καθώς και τις προτεινόμενες λύσεις σε αυτά.

0