Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

ΛΙΞΙΣΕΝΑΤΙΔΗ

Εγκρίθηκε η λιξισενατίδη, άπαξ ημερησίως χορηγούμενη , για τη θεραπεία του Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2 στην Ευρώπη

Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Sanofi διευρύνεται για να προσφέρει τον πρώτο άπαξ ημερησίως χορηγούμενο γευματικό αγωνιστή των υποδοχέων του GLP-1

 

0

Σχετιζόμενα άρθρα

Στη διάθεση του κοινού η 8η έκδοση του Who is who στην Ελλάδα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη διάθεση του κοινού  η 8η  έκδοση του Whoiswho  στην Ελλάδα.

 

Στη διάθεση του κοινού βρίσκεται  η 8η έκδοση του Who is Who στην Ελλάδα. Η διανομή έχει ήδη ξεκινήσει .

Το Who is Who  συνεχίζει  με επιτυχία να παρουσιάζει  για 8η χρονιά τους  Έλληνες. Στις σελίδες του, αναδεικνύονται  προσωπικότητες μέσα από τη πορεία τους και το δυναμικό τους έργο στη σύγχρονη ιστορία της χώρας μας.  Το Who is Who,  έχει κατορθώσει να γίνει ένα σημείο αναφοράς όλα αυτά τα ευάριθμα  χρόνια που κυκλοφορεί.

ΣΦΕΕ: Οι κλινικές μελέτες βασικός μοχλός για την ανάπτυξη της επιστήμης και «οξυγόνο» για την οικονομία!

Οι Κλινικές Μελέτες μπορούν να αποτελέσουν βασικό μοχλό για την ανάπτυξη της επιστήμης και «οξυγόνο» για την οικονομία, τόνισε σε ειδική εκδήλωση με θέμα τη μελέτη της PwC για την προσέλκυση κλινικών μελετών στην Ελλάδα, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), Ολύμπιος Παπαδημητρίου, αλλά η χώρα μας υστερεί στον […]