Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

ΤΕΡΙΦΛΟΥΝΟΜΙΔΗ-SANOFI

Η Χορήγηση της Τεριφλουνομίδης Άπαξ Ημερησίως καθυστέρησε την Ανάπτυξη Κλινικά Επιβεβαιωμένης Πολλαπλής Σκλήρυνσης (ΠΣ) στην Μελέτη TOPIC
– Η Μόνη Διαθέσιμη από του Στόματος Χορηγούμενη Θεραπεία για την ΠΣ με Θετικά Αποτελέσματα σε Ασθενείς που Είχαν ένα Αρχικό Επεισόδιο που Υποδηλώνει ΠΣ –

Παρίσι, Γαλλία – Η Sanofi και η θυγατρική της Genzyme ανακοίνωσαν θετικά αποτελέσματα από την μελέτη TOPIC της Τεριφλουνομίδης. Η μελέτη ήταν σχεδιασμένη για να εκτιμήσει εάν η έγκαιρη έναρξη αγωγής με Τεριφλουνομίδη σε ασθενείς που εμφάνισαν πρώτα νευρολογικά συμπτώματα ενδεικτικά για Κλινικά Μεμονωμένο Σύνδρομο (CIS, Clinically Isolated Syndrome) μπορεί να αποτρέψει ή να καθυστερήσει την ανάπτυξη κλινικά επιβεβαιωμένης πολλαπλής σκλήρυνσης (CDMS, clinically definite multiple sclerosis).

0