Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

PHARMA & HEALTH CONFERENCE 2013

Το Pharma & Health Conference πραγματοποιείται την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013  για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από την ETHOS MEDIA S.A και το περιοδικό Pharma & Health Business, στο Divani Apollon Palace στο Καβούρι.

Με τίτλο «Καινοτομία στην Υγεία – Αξιολόγηση της Ιατρικής Τεχνολογίας», το μεγάλο φαρμακευτικό συνέδριο έχει στόχο εν μέσω της επώδυνης περιόδου μετάβασης που διανύει το ελληνικό σύστημα υγείας, να φέρει ένα παραγωγικό διάλογο στο χώρο της υγείας.

0

Σχετιζόμενα άρθρα

Σημαντική συμμετοχή της ELPEN στη συνάντηση κορυφής της ΕΕ για την επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη

«Χρειάζεται η προώθηση εκείνων των μεταρρυθμίσεων σε επίπεδο αγοράς, που θα ενθαρρύνουν την κλιμάκωση των επενδύσεων στην παραγωγή», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Θεόδωρος Τρύφων, αντιπρόεδρος της ELPEN, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο διάλογο που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και  με θέμα την ενίσχυση της ασφάλειας και της ανθεκτικότητας των […]

Η ΗΓΕΤΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΒΙΑΝΕΞ ΣΤΟ 53ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Από τις 29 έως τις 31 Μαΐου 2015 θα πραγματοποιηθεί το 53ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Παιδιατρικής Εταιρείας (International Pediatric Association – IPA).

Στις εργασίες της κορυφαίας επιστημονικής διοργάνωσης στον τομέα της Παιδιατρικής στην Ελλάδα, αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 1.500 παιδίατροι από όλη τη χώρα. Στο εμπλουτισμένο επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται εισηγήσεις επιφανών Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, παρουσιάσεις ενδιαφερόντων περιστατικών, ενώ θα αναπτυχθούν θέματα για παιδιά και βρέφη (διατροφής, εμβολιασμών, λοιμώξεων, αλλεργιών κλπ.), τα οποία αφορούν όλους τους παιδιάτρους.

Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ συμμετέχει με δύο πολύ ενδιαφέρουσες επιστημονικές συζητήσεις.