Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΣ – 8/7/2013

Μιχάλης Βλασταράκος: Πανελλαδικό μέτωπο γιατρών για τη σωτηρία του δημοσίου συστήματος Υγείας
 
Αθήνα, 8 Ιουλίου 2013 – Τη δημιουργία ενός σταθερού μετώπου, καθώς και τον μόνιμο συντονισμό δράσεων, μεταξύ των γιατρών της χώρας, σε μία περίοδο η οποία σημαδεύεται από την ανθρωπιστική κρίση, πρότεινε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), κ. Μιχάλης Βλασταράκος, κατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης κορυφής, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σάββατο 6 Ιουλίου, με τη συμμετοχή των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου και των Προέδρων όλων των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας. Στη συνδιάσκεψη έλαβε μέρος και τοποθετήθηκε επίσης ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.
 

0