Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΣ – 24/7/2013

Ο ΠΙΣ αρωγός στην προσπάθεια για κάθαρση – προσβλητική η τιμωρία ιατρών με παράκαμψη των θεσμικών οργάνων

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος έχει επανειλημμένα διατυπώσει τις θέσεις του για τη συνεργασία όλων των φορέων της υγείας μαζί με την πολιτική ηγεσία, προκειμένου να καταπολεμήσουμε στον ευαίσθητο αυτό χώρο τα προβλήματα διαφθοράς, απάτης, αλόγιστων δαπανών, αλλά και κάθε ενέργεια που αμαυρώνει το κύρος και τη λειτουργία των ιατρών.
Η χθεσινή απόφαση του υπουργού Υγείας να θέσει σε αυτοδίκαιη αργία 20 ιατρούς του Εθνικού Συστήματος Υγείας, χωρίς την ενημέρωση των θεσμικών οργάνων των ιατρών και παραμονή της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων στα νοσοκομεία, δεν βοηθά την προσπάθεια της κάθαρσης. 

0