Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΣ – 26/7/2013

Πρωτοβουλία για την αναμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό του συστήματος Υγείας και της περίθαλψης

Μετά την πρόσφατη συνδιάσκεψη κορυφής την οποία διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου με τους Προέδρους όλων των Ιατρικών Συλλόγων της Χώρας, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος έχει αρχίσει πυκνές συναντήσεις με Ιατρικές Εταιρείες και Ενώσεις του ιατρικού χώρου.
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος συναντήθηκε πρόσφατα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας και την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής και συζήτησαν αναλυτικά όλα τα προβλήματα που αφορούν τις παραπάνω κατηγορίες συναδέλφων, καθώς και την λειτουργία της περίθαλψης συνολικά.

0