Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ και το ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ – ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με την υποστήριξη της εταιρείας Pfizer Ελλάς διοργανώνουν Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: 

Ενημερωθείτε για την Υγεία σας, Ζήστε καλύτερα! Ακράτεια Ούρων. Νευροπαθητικός Πόνος

την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013, ώρα 17:30, στο Α΄ ΚΑΠΗ Μενεμένης, Έλλης Αλεξίου 10, Δημοτική Κοινότητα Μενεμένης.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

0

Σχετιζόμενα άρθρα

GSK: ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΣΘΜΑ ΚΑΙ ΧΑΠ

Κυκλοφορία νέας θεραπείας στην Ελληνική αγορά για τους ασθενείς με Άσθμα και Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ)
Η πρώτη θεραπεία ICS/LABAπου προσφέρει 24ωρη αποτελεσματικότητα  στον ασθενή με μία ημερήσια δόση 

ΗGlaxoSmithKline plc (GSK) καιηTheravance, Inc. (NASDAQ: THRX) ανακοίνωσαν σήμερα ότι αναμένεται η κυκλοφορία στην Ελλάδα της άπαξ ημερησίως εισπνεόμενης κορτικοστεροειδούς/β2-αγωνιστή μακράς δράσης (ICS/LABA) θεραπείας για το Άσθμα και την ΧΑΠ.

Η θεραπεία έλαβε άδεια κυκλοφορίας από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων το Νοέμβριο του 2013, και αναμένεται να διατεθεί στην Ελληνική αγορά άμεσα, με την ολοκλήρωση των διαδικασιών τιμολόγησης και αποζημίωσης.

Η ΗΓΕΤΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΒΙΑΝΕΞ ΣΤΟ 53ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Από τις 29 έως τις 31 Μαΐου 2015 θα πραγματοποιηθεί το 53ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Παιδιατρικής Εταιρείας (International Pediatric Association – IPA).

Στις εργασίες της κορυφαίας επιστημονικής διοργάνωσης στον τομέα της Παιδιατρικής στην Ελλάδα, αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 1.500 παιδίατροι από όλη τη χώρα. Στο εμπλουτισμένο επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται εισηγήσεις επιφανών Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, παρουσιάσεις ενδιαφερόντων περιστατικών, ενώ θα αναπτυχθούν θέματα για παιδιά και βρέφη (διατροφής, εμβολιασμών, λοιμώξεων, αλλεργιών κλπ.), τα οποία αφορούν όλους τους παιδιάτρους.

Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ συμμετέχει με δύο πολύ ενδιαφέρουσες επιστημονικές συζητήσεις.