Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 24/2/2014

Όχι στην ισοπέδωση των Δομών Υγείας. Να αλλάξει άμεσα η Πολιτική Υγείας και να παραιτηθεί η Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΠΥΥ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, συνεδρίασε την Παρασκευή 21.2.2014 και μετά από εκτίμηση της γενικότερης κατάστασης στον τομέα της υγείας και των αποτελεσμάτων της Γενικής Συνέλευσης του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου της 14 & 15 Φεβρουαρίου 2014 αποφάσισε:

 Να προσφύγει με κάθε δυνατό τρόπο στα Ελληνικά αλλά και Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, προκειμένου να μην εφαρμοστεί το επαίσχυντο Νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.)

0