Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 19/6/2014

Δήλωση του Προέδρου του Π.Ι.Σ. κ. Μ. Βλασταράκου με αφορμή το σημερινό Δελτίο Τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής των Διαγνωστικών Κέντρων

Λυπούμεθα για την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Διαγνωστικών Κέντρων, η οποία εναντιώνεται στις εδώ και πολύ καιρό διατυπωθείσες θέσεις του ΠΙΣ για το πλαφόν ανά πάροχο και περιφέρεια, για τα διαγνωστικά εργαστήρια.

Δεν σκοπεύουμε να αντιπαρατεθούμε με κανέναν. Σεβαστές οι απόψεις εκάστου.

0

Σχετιζόμενα άρθρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΡΔΑ

Με βαθύτατη θλίψη, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο και αγαπητό φίλο, Αλέξη Κόρδα. Ο αγαπητός σε όλους μας Αλέξης, υπήρξε άξιο και ενεργό μέλος της ιατρικής κοινότητας  με το επιστημονικό του έργο και την πλούσια συνδικαλιστική του δράση. Επί σειρά ετών, διετέλεσε μέλος της Γενικής Συνέλευσης του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και από […]