Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ

Όλοι οι Έλληνες  σαν λαός  αλλά και σαν επαγγελματίες ,ο καθένας στον χώρο του βιώνουμε  την πιο δραματική κρίση της Ελλάδας  μετά τον  2ο παγκόσμιο πόλεμο.

Μια κρίση που τις επιπτώσεις της τις  καταλαβαίνουμε αργά αλλά σταθερά στην καθημερινότητα μας.

Σαν Γιατροί  βιώνουμε   δυσάρεστες αλλαγές εξαιτίας  των λανθασμένων πολιτικών που έγιναν στο χώρο της υγείας  (αυξημένος αριθμός γιατρών, διόγκωση αριθμού ειδικευμένων, ελλείψεις στο σχεδιασμό κατανομής των γιατρών  και ελλείψεις στον γενικότερο σχεδιασμό των υπηρεσιών υγείας).

Η λιτότητα που έχει αποφασιστεί και επιβλήθηκε στο χώρο της υγείας μας   τραυματίζει και μας ταπεινώνει .Από συνδιαμορφωτές των πολιτικών που αφορούν το χώρο της υγείας μέσα σε λίγες ώρες μετατραπήκαμε  σε απλά «υποκείμενα» των αλλαγών χωρίς την παραμικρή δυνατότητα ουσιαστικής αντίδρασης..

0