Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΦΕΕ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΦΕΕ

κ. ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ          

Αθήνα, 28 Ιανουαρίου 2016

Κυρίες και κύριοι

Εκ μέρους του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος σας καλωσορίζω όλους. Είναι πραγματικά μεγάλη χαρά για εμάς που μας τιμήσατε και φέτος με την παρουσία σας.

Ειδικά φέτος.

Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά έχει ιδιαίτερη σημασία να μην περιχαρακωνόμαστε, αλλά να τονώνουμε την επαφή και να ενισχύουμε τους διαύλους της επικοινωνίας μας.

Πιστεύω πως είναι ένα αρκετά αποτελεσματικό «φάρμακο» για να έχουμε περισσότερη αισιοδοξία. Και περισσότερη δύναμηώστε να μπορούμε να κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά μας, πρωτίστως υπέρ των δικαιωμάτων των ασθενών.

Ελπίζοντας ότι έστω και τώρα η Πολιτεία θα «στρίψει το τιμόνι» και θα δώσει επιτέλους προτεραιότητα στις αυτονόητες αλλαγές για ένα πραγματικά βιώσιμο και δίκαιο σύστημα υγείας, το οποίο δεν θα βρίσκεται διαρκώς σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Επιδεινώνοντας έτσι τις ανισότητες και την συνολική κοινωνική ανασφάλεια.

0