Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ BOEHRINGER INGELHEIM

Κορωπί / 8 Απριλίου 2016

Για τα επενδυτικά πλάνα της Boehringer Ingelheim στην Ελλάδα ενημερώθηκε το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησαν εκπρόσωποι του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στο εργοστάσιο της φαρμακευτικής εταιρείας Boehringer Ingelheim στο Κορωπί, στα πλαίσια του έτους εορτασμού των 40 χρόνων  αδιάλειπτης λειτουργίας του,  προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία του επενδυτικού πλάνου της εταιρείας στην Ελλάδα. Εκ μέρους του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Μιχάλης Μαΐλλης και ο Γενικός Διευθυντής και Μέλος του ΔΣ του Ελληνογερμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου,κ. Αθανάσιος Κελέμης.

0

Σχετιζόμενα άρθρα

Η ΗΓΕΤΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΒΙΑΝΕΞ ΣΤΟ 53ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Από τις 29 έως τις 31 Μαΐου 2015 θα πραγματοποιηθεί το 53ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Παιδιατρικής Εταιρείας (International Pediatric Association – IPA).

Στις εργασίες της κορυφαίας επιστημονικής διοργάνωσης στον τομέα της Παιδιατρικής στην Ελλάδα, αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 1.500 παιδίατροι από όλη τη χώρα. Στο εμπλουτισμένο επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται εισηγήσεις επιφανών Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, παρουσιάσεις ενδιαφερόντων περιστατικών, ενώ θα αναπτυχθούν θέματα για παιδιά και βρέφη (διατροφής, εμβολιασμών, λοιμώξεων, αλλεργιών κλπ.), τα οποία αφορούν όλους τους παιδιάτρους.

Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ συμμετέχει με δύο πολύ ενδιαφέρουσες επιστημονικές συζητήσεις.

Νέες επενδύσεις για την επόμενη 5ετία δρομολογεί η φαρμακοβιομηχανία Demo

Νέο επενδυτικό πρόγραμμα, πενταετούς διάρκειας, για την ενίσχυση της παραγωγής, δρομολογεί η φαρμακοβιομηχανία Demo, συμφερόντων της οικογένειας Δέμου, συνεχίζοντας τις επενδύσεις των προηγούμενων ετών που εστιάστηκαν κυρίως στην επέκταση των παραγωγικών της εγκαταστάσεων και στη διεύρυνση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου. Στο νέο επενδυτικό πρόγραμμα εντάσσεται μια επένδυση στη βιομηχανική περιοχή της Τρίπολης. Όπως ανέφερε ο […]