Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ NEUROAGE

NeuroAge… Κρατά τη μνήμη σε εγρήγορση!

Τρεις εξειδικευμένες, σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις, προσφέρουν στους ενήλικες τα συμπληρώματα διατροφής NeuroAge, με πυρήνα την ενίσχυση της μνήμης και την καλή λειτουργία του εγκεφάλου. H σειρά NeuroAge αποτελείται από τρία εξειδικευμένα προϊόντα, σχεδιασμέναγια να υποστηρίζουν τη γνωστική λειτουργία, την πνευματική εγρήγορση και τη διευκόλυνση του ύπνου, σ’ έναν υγιή εγκέφαλο.Ο εγκέφαλος και το σώμα μας χρειάζονται απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να λειτουργήσουν σωστά, αφού ηγήρανση του εγκεφάλου προκαλεί γνωστική εξασθένηση, διαταραχές ύπνου και  έλλειψη συγκέντρωσης,και την ανάγκη αυτή έρχονται να καλύψουν το NeuroAge, το NeuroAge NRG, το NeuroAge Sleep

0