Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΠΙΣ

Αθήνα, 7.7.2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Προέδρου του ΠΙΣ , του Γενικού Γραμματέα του ΠΙΣ, του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα του Ινστιτούτου Μελέτης και Ερευνών με τους Προέδρους των Τομέων του Ινστιτούτου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου η πρώτη σύσκεψη, διάρκειας δύο ωρών, του Προέδρου του ΠΙΣ κ. Μιχαήλ Βλασταράκου, του Γεν. Γραμματέα κ. Δημήτρη Βαρνάβα, του Προέδρου του Ινστιτούτου Μελέτης και Ερευνών κ. Κων/νου Αλεξανδρόπουλου και του Γεν. Γραμματέα του Ινστιτούτου κ. Παναγιώτη Χαλβατσιώτη, με τους Προέδρους των 14 τομέων που απαρτίζουν το Ινστιτούτο Μελέτης & Ερευνών του Π.Ι.Σ.

0