Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Αθήνα, 23.9.2016

 

Συνάντηση των Υγειονομικών με τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Αν. Πετρόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Ν. Φράγκο για τη δημιουργία Επαγγελματικού Ταμείου

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Αναστάσιο Πετρόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Ν. Φράγκο, είχαν την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 οι Πρόεδροι και Εκπρόσωποι του Τομέα Υγειονομικών που συμμετέχουν στο ΤΣΑΥ, προκειμένου να ενημερωθούν για τις συζητήσεις της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου με τους Θεσμούς για τη δημιουργία Επαγγελματικού Ταμείου ως καθολικού διαδόχου του κλάδου Πρόνοιας και Στέγης Υγειονομικών του ΤΣΑΥ.

0