Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

     Αθήνα, 26.9.2016

 

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα η Τελετή Απαγγελίας του Όρκου του Ιπποκράτη που διοργάνωσε ο ΠΙΣ

Μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απαγγελίας του Όρκου του Ιπποκράτη  από τους πρωτεύσαντες των 7 Ιατρικών Σχολών της χώρας, το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου 2016, στον αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπιείου της Κω. Η Τελετή, η οποία διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κω και το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα της Κω, έγινε παρουσία του Αναπληρωτή Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών και Προέδρου  του Τομέα Εκπαίδευσης του Ινστιτούτου Ερευνών του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Καθηγητή κ. Γεωργίου Ζωγράφου, καθώς και των Προέδρων και Καθηγητών των 7 Ιατρικών Σχολών.

0