Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

Η MENARINI HELLAS ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ CONSUMER HEALTHCARE

Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 2016

Η MENARINI HELLAS εισέρχεται στην αγορά των καταναλωτικών προϊόντων υγείας με νέο, δυναμικό χαρτοφυλάκιο πρωτότυπων και καινοτόμων σκευασμάτων αυτοθεραπείας.

0

Σχετιζόμενα άρθρα

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΜΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΟΣΤΟΣ

Οι δαπάνες υγείας αυξάνονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια σε ολόκληρο τον κόσμο. Στη χώρα μας μόλις πρόσφατα ξεκίνησε η προσπάθεια περιορισμού των δαπανών για την υγεία. Στην προσπάθεια αυτή κυρίαρχη θέση φαίνεται να κατέχει η περιστολή της φαρμακευτικής δαπάνης, με τη μείωση της τιμής του φαρμάκου και την αντικατάσταση για μη ιατρικούς λόγους ακριβών φαρμάκων από φθηνότερα «ισοδύναμα», κυρίως γενόσημα. Η αντικατάσταση όμως ενός φαρμάκου από ένα άλλο για μη ιατρικούς λόγους σε ασθενείς που είναι ρυθμισμένοι με την προηγούμενη φαρμακευτική αγωγή απαιτεί να λάβουμε υπόψη μας μια σειρά από κλινικές, ηθικές, κοινωνικές, ψυχολογικές και οικονομικές επιπτώσεις. Αν και το κόστος της φαρμακευτικής αγωγής θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη στην επιλογή του κατάλληλου θεραπευτικού σχήματος, τέτοιες σκέψεις δεν θα πρέπει να υπερτερούν έναντι της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας του φαρμάκου για κάθε ασθενή ξεχωριστά.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΝΕΞ ΣΤΑ HEALTHCARE BUSINESS AWARDS 2016

15/9/2016

Η τελετή απονομής των βραβείων «Healthcare Business Awards 2016» της Boussias Communications και του Health Daily πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13/9/2016 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Η ΒΙΑΝΕΞ ήταν η μοναδική εταιρεία που έλαβε 3 Χρυσά Βραβεία στην ενότητα «Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις». Πιο συγκεκριμένα, παρέλαβε τα βραβεία:

·         Εξαιρετικής επιχειρηματικής επίδοσης

·         Εξωστρέφειας

·         Συμβολής στην απασχόληση