Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

10⁰ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΒΙΑΝΕΞ/ΒΙΑΝ

Προσφορά αγάπης των εργαζομένων του ομίλου σε 6 Ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα

Κάθε ρεκόρ προσφοράς «έσπασε» το 10ο Πρόγραμμα Αλληλεγγύης του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ. Όπως συνηθίζουν εδώ και πολλά χρόνια, έτσι και φέτος οι εργαζόμενοι της ΒΙΑΝΕΞ και της ΒΙΑΝ, επέλεξαν ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα, για να προσφέρουν δώρα αγάπης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τα Παιδικά Χωριά SOSστη Βάρη Αττικής και στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, το Ορφανοτροφείο Ιεράς Μονής Ντουραχάνη στα Ιωάννινα, τα Χελιδωνάκια στη Λάρισα, η Κιβωτός Αγάπης στην Πάτρα και το Ορφανοτροφείο Ιεράς Μονής Παναγιάς Καλυβιανής στην Κρήτη, είναι τα ιδρύματα που επέλεξε το αρμόδιο τμήμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου και αγκαλιάστηκαν από όλους τους εργαζόμενους.   

0