Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΕΧΡΙ 30.6.2018

Αθήνα, 30.6.2017

Πρέπει να γίνει ταχύτατα η εκκαθάριση, η εξόφληση και η απόδοσή τους στους παρόχους

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως – αριθμ.φύλλου 2195/27 Ιουλίου 2017 – απόφαση του Αν.Υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Χουλιαράκη, με την οποία παρατείνεται η εξόφληση των ληξιπροθέσμων οφειλών μέχρι 30.6.2018.

Η παράταση αυτή για την οποίαν είχε δεσμευθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ, ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Σωτήριος Μπερσίμης, είναι μεν μία λύση, αλλά θα είναι χωρίς περιεχόμενο εάν δεν γίνει ταχύτατα η εκκαθάριση, η εξόφληση και η απόδοση των οφειλομένων στους παρόχους υγείας.

Με τις υφιστάμενες συνθήκες των Ταμείων τα οποία δεν έχουν εκκαθαρίσει τις οφειλές προς τους ιατρούς και τα εργαστήρια και τους άλλους παρόχους υγείας, δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας.

0