Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

‘Έξυπνη’ Ψυχική Υγεία! Ιατροί και Ασθενείς πιο ‘κοντά’ από ποτέ!

Διαχείριση Ασθενών και Τηλε-Συνεδρίες μέσω Έξυπνων Mobile Συσκευών με τη δύναμη της Vida24

Τα οφέλη από τη αξιοποίηση Ε-Ηealth λύσεων στο χώρο της Ψυχικής Υγείας, τώρα και στον Ελλαδικό χώρο, παρουσιάστηκαν από τη VIDAVO στο πλαίσιο του 5ου Πανελλήνιου Διεπιστημονικού Ιατρικού Συνεδρίου με τίτλο «Καινοτόμες Λύσεις και Ολοκληρωμένη Αντιμετώπιση». Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε μεταξύ 21 και 24 Ιουνίου στην Καλαμάτα και διοργανώθηκε από την Εταιρία Νευροεπιστήμης και Ψυχικής Υγείας Obrela
Η VIDAVO μέσω της εκπροσώπου της, υπεύθυνης Έργων, Ειρήνης Πατσιούρα, παρουσίασε και ανέλυσε το πώς, ανθρωποκεντρικά, η σύγχρονη τεχνολογία κάνει δυνατή τη σημαντική βελτίωση στην πρόληψη-αποτελεσματική παρακολούθηση και ουσιαστική φροντίδα ψυχιατρικών περιστατικών αναβαθμίζοντας παράλληλα, το ρόλο και τις υπηρεσίες του ειδικού ιατρού ψυχικής υγείας.
Η αναφορά περιελάμβανε την παρουσίαση της επιστημονικά τεκμηριωμένης, πιστοποιημένης και βραβευμένης ελληνικής Τηλεματικής Πλατφόρμας Διασύνδεσης Ιατρού με Ασθενή που φέρει την εμπορική ονομασία Vida24. Η πλατφόρμα επικοινωνίας Vida24 μέσω της ειδικής εφαρμογής VidaΨ ‘εισάγει’ τις εξειδικευμένες Υπηρεσίες Τηλεψυχιατρικής και υποστηρίζει με Ασφάλεια και Αξιοπιστία τη Διαχείριση Ιατρικού Ψυχιατρικού Φακέλου Υγείας, Τηλε-Συνεδρίες με Βιντεοκλήση με Αδιάλειπτη Προσβασιμότητα στις υπηρεσίες 24 ώρες/7ημέρες μέσω Health Cloud για την ουσιαστική επικοινωνία ιατρού-ασθενούς.
Η εφαρμογή VidaΨ της αναγνωρισμένης και βραβευμένης πλατφόρμας επικοινωνίας Vida24, απευθύνεται στους ιατρούς του χώρου που θέλουν, κατ αρχήν, να διασφαλιστούν στο πλαίσιο της οριστικής εφαρμογής του πρόσφατου πολύ αυστηρού Ευρωπαϊκού Νομοθετικού Πλαισίου για τη Διαφύλαξη Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και Ευαίσθητων Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). H ουσία βέβαια, πέραν της προφανούς και απαραίτητης διασφάλισης του κάθε ιατρού απέναντι στον GDPR, παραμένει ο απόλυτος έλεγχος, η οργάνωση και ασφαλής διαχείριση του σύγχρονου περιβάλλοντος του ‘ψηφιακού’ πλέον ιατρείου, παρέχοντας εύκολα, ευέλικτα και αδιάλειπτα τις υπηρεσίες τους χωρίς κανένα γεωγραφικό περιορισμό.

Η διαμόρφωση της Ψηφιακής Κλινικής καθώς η Εκπαίδευση στα χαρακτηριστικά τόσο της πλατφόρμας Vida24 όσο και της εφαρμογής VidaΨ προς τους ιατρούς, παρέχεται από τη VIDAVO.

Οι ενδιαφερόμενοι γιατροί μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310 474439, 6956 202087 ή στέλνοντας μήνυμα στο networking@vidavo.eu