Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

Καινοτόμα θεραπεία για τις ουλές

Nourisil™ MD

Η Nourisil™ MD είναι μία εξαιρετικά ελαφριά, διάφανη, ταχείας απορρόφησης γέλη σιλικόνης η οποία έχει αναπτυχθεί για την πρόληψη και την αντιμετώπιση νέων και παλαιών χηλοειδών και υπερτροφικών ουλών που προκύπτουν από γενικές χειρουργικές επεμβάσεις, πληγές, τραύματα, ή εγκαύματα. Περιέχει ένα μοναδικό μείγμα από πέντε σιλικόνες και βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της ισορροπίας της υγρασίας του δέρματος, βελτιώνοντας παράλληλα την εμφάνιση της ουλής. Η Nourisil™ MD θα πρέπει να εφαρμόζεται δύο φορές την ημέρα αφού η πληγή έχει κλείσει. Η συνιστώμενη διάρκεια θεραπείας είναι 60-90 ημέρες. Για μεγαλύτερες ή παλαιότερες ουλές, μπορεί να χρειαστεί μεγαλύτερης διάρκειας θεραπεία. Η Nourisil™ MD είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν που διατίθεται σε κατάλληλο και εύχρηστο περιέκτη 30 g.

www.fagron.gr

Σχετιζόμενα άρθρα

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΜΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΟΣΤΟΣ

Οι δαπάνες υγείας αυξάνονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια σε ολόκληρο τον κόσμο. Στη χώρα μας μόλις πρόσφατα ξεκίνησε η προσπάθεια περιορισμού των δαπανών για την υγεία. Στην προσπάθεια αυτή κυρίαρχη θέση φαίνεται να κατέχει η περιστολή της φαρμακευτικής δαπάνης, με τη μείωση της τιμής του φαρμάκου και την αντικατάσταση για μη ιατρικούς λόγους ακριβών φαρμάκων από φθηνότερα «ισοδύναμα», κυρίως γενόσημα. Η αντικατάσταση όμως ενός φαρμάκου από ένα άλλο για μη ιατρικούς λόγους σε ασθενείς που είναι ρυθμισμένοι με την προηγούμενη φαρμακευτική αγωγή απαιτεί να λάβουμε υπόψη μας μια σειρά από κλινικές, ηθικές, κοινωνικές, ψυχολογικές και οικονομικές επιπτώσεις. Αν και το κόστος της φαρμακευτικής αγωγής θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη στην επιλογή του κατάλληλου θεραπευτικού σχήματος, τέτοιες σκέψεις δεν θα πρέπει να υπερτερούν έναντι της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας του φαρμάκου για κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Σύστημα για θεραπείες αντιγήρανσης προσώπου και σύσφιγξης σώματος

ULTRAFORMER III by Classys (LIDS MEDICAL) Το νέο σύστημα ULTRAFORMER ΙΙΙ είναι το πρώτο σύστημα για θεραπείες αντιγήρανσης προσώπου και σύσφιγξης σώματος βασιζόμενο στην μελετημένη και δοκιμασμένη τεχνολογία ‘Macro and Micro Focused Ultrasound’ (MMFU) ή τεχνολογία Μίκρο και Μάκρο-Εστιασμένων Υπερήχων που αποτελεί την εξέλιξη της ‘High Intensity Focused Ultrasound’ (HIFU) ή τεχνολογία Εστιασμένων Υπερήχων Υψηλής […]