Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Ολοκληρωμένη εντατική φροντίδα της ευαίσθητης λιπαρής επιδερμίδας με ατέλειες

Dermopur από την CΑSTALIA

Τα ερευνητικά εργαστήρια της CΑSTALIA, με «πάνω από 20 χρόνια τεχνογνωσίας στη βιολογία της επιδερμίδας», παρέχουν αξιόπιστες λύσεις με δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα προϊόντα για όλες τις ηλικίες και κάθε τύπο επιδερμίδας.

Η CΑSTALIA κυκλοφορεί στην σειρά Dermopur ένα επαναστατικό προϊόν που καταπολεμά την εμφάνιση των ατελειών της επιδερμίδας. Πρόκειται για το Dermopur Patch Liquide ένα προϊόν με υφή γέλης, που συνδυάζει ενεργά συστατικά υψηλής αποτελεσματικότητας και αποδεδειγμένη δράση ενάντια στις ατέλειες.

Η γέλη, λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή της, δημιουργεί ένα διάφανο φιλμ που παραμένει στην περιοχή που έχει εφαρμοστεί, μέχρι την αφαίρεσή του. Το διάφανο φιλμ-επίθεμα που δημιουργείται, βοηθάει στην παρατεταμένη αποδέσμευσή και στη βέλτιστη απορρόφηση των συστατικών από την επιδερμίδα.

Ο αποτελεσματικός συνδυασμός των συστατικών Salicylic Acid, Acnacidol, Oleamed & Aloe Vera που περιέχει, μέσω ενός μοναδικού τεχνολογικού συστήματος μεταφοράς που ευνοεί την παρατεταμένη απελευθέρωση και απορρόφηση των συστατικών, μειώνει την έκκριση σμήγματος, βοηθά στο να αποφευχθεί η ανάπτυξη βακτηρίων, εξαγνίζει την επιδερμίδα, αναστέλλει τη δημιουργία των μαύρων στιγμάτων, ενώ ενυδατώνει την επιδερμίδα και προσφέρει επούλωση. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας που έχουν χρόνιες ή περιστασιακές ατέλειες.