Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Τεχνολογία Moveo με Αλεξανδίτη και Nd:YAG. Η Επαναστατική Λύση στην Αποτρίχωση και στις Αγγειακές Βλάβες.

DEKA MOTUS AΥ

Το MOTUS AY έρχεται να συμπληρώσει τα μοναδικά πλεονεκτήματα της σειράς Motus AX, που είναι ο μόνος Αλεξανδρίτης ο οποίος χάρις ειδική κεφαλή Moveo  αποτριχώνει ανώδυνα, γρήγορα και αποτελεσματικά όλους τους φωτότυπους όλες τις εποχές χωρίς αναλώσιμα ψύξης. Με την προσθήκη μίας ισχυρής πηγής Nd:YAG διευρύνεται το φάσμα των δυνατών θεραπειών (αγγειακές βλάβες, ονυχομυκητίαση, μη επεμβατική αναζωογόνηση δέρματος, ακμή), ικανοποιώντας μεγάλο μέρος των θεραπευτικών αναγκών του ιατρείου, με μία compact πλατφόρμα με ελάχιστα κόστη συντήρησης.    MOTUS AY με Moveo και 10 κλασικές κεφαλές:  η νέα ολοκληρωμένη πρόταση της DEKA γιά τις ανάγκες του σύγχρονου δερμο-ιατρικου κέντρου.                                                                                                  

www.sadent.gr