Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

ΑΚΜΗ: HYDROVIT Anti-Acne Line Care

Βήμα 1ο
Σωστός καθαρισμός με HYDROVIT Anti-Acne Wash: Το κατάλληλο καθαριστικό προσώπου είναι καθοριστικής σημασίας για το δέρμα με τάση ακμής ή με ακμή καθώς συντελεί στην ρύθμιση της λιπαρότητας και της έκκρισης σμήγματος.
Η πλούσια και ενισχυμένη σύνθεσή του HYDROVIT Anti-Acne Wash το καθιστά ένα ιδανικό προϊόν για τη ρύθμιση της υπερέκκρισης σμήγματος για άτομα με τάση ακμής ή ακμή. Περιέχει μεταξύ άλλων σαλικυλικό οξύ, σουλφοπεπτίδια, D-Panthenol, Biotin, πρεβιοτικό, Cinnamonum Casia και Tea Tree Oil.
Παράλληλα, αναστέλλει τη δράση του ανθεκτικού στελέχους P. Acnes  προλαμβάνοντας τη φλεγμονή. Αφαιρεί το υπερβολικό σμήγμα, το μακιγιάζ, τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας την επιδερμίδα σας αναζωογονημένη και καθαρή.
Η τακτική χρήση βοηθά στην πρόληψη των ατελειών της ακμής.
Βήμα 2ο
Αίσθηση δροσιάς με HYDROVIT Anti-Acne Lotion:
Μετά τον καθαρισμό του προσώπου η εφαρμογή μιας μη λιπαρής λοσιόν συντελεί στο περιορισμό των διασταλμένων πόρων βελτιώνοντας την εμφάνισή του δέρματος και προετοιμάζοντάς το , ώστε να δεχτεί την ενυδάτωση που του χρειάζεται.
Η HYDROVIT Anti-Acne Lotion περιέχει Tea Tree Oil, αζελαϊκό οξύ, σαλικυλικό οξύ, αμινοξέα, σουλφοπεπτίδια. Έχει καταπραϋντικές ιδιότητες ανακουφίζοντας το συχνά ερεθισμένο ακνεϊκό δέρμα. Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ με ένα βαμβάκι, σε στεγνό δέρμα, μετά τον καθαρισμό του προσώπου χωρίς να ξεβγάζεται
Βήμα 3ο
Απαραίτητη ενυδάτωση με HYDROVIT Anti-Acne Cream: Συνήθως το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής ή με ακμή χρειάζεται ενυδάτωση. Μόνο, όμως, με την κατάλληλη κρέμα προσώπου.
ΗHYDROVIT Anti-Acne Cream είναι μια ultra-light κρέμα για την καθημερινή αντιμετώπιση της ακμής και της λιπαρότητας, ιδανική για περιστατικά εφηβικής και μεταεφηβικής ακμής και ακμής που οφείλεται σε χρήση φαρμάκων ή καλλυντικών.
Περιέχει μικροσύμπλοκο Tea Tree Oil και Κυκλοδεξτρίνης, εκχύλισμα αγγουριού, Jojoba Esters.
Εφαρμόζεται τοπικά 2-3 φορές την ημέρα μετά από καθαρισμό του δέρματος ενώ είναι συμβατή με οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή και δεν προκαλεί φωτοευαισθησία Ενυδατώνει αποτελεσματικά δίνει ματ αποτέλεσμα
Βήμα 4ο
Περιποίηση σε βάθος με HYDROVIT Anti-Acne Mask: Μια μάσκα που απευθύνεται στις ανάγκες του δέρματος με λιπαρότητα ή ακμή μπορεί να εξασφαλίσει καθαρισμό και ενυδάτωση χωρίς να προκαλέσει ερεθισμούς, αντίθετα να δράσει καταπραϋντικά και θεραπευτικά. Καθαρίζει σε βάθος, αφαιρώντας τη περίσσεια λιπαρότητας και σμήγματος διατηρεί τους πόρους ανοικτούς,  ενώ παράλληλα ενυδατώνει καθώς στα συστατικά της περιλαμβάνονται το Tea Tree Oil, σαλικυλικό οξύ, λευκή άργιλος, σουλφοπεπτίδια, αμινοξέα, εκχύλισμα καλέντουλας κ.ά.
Μπορεί να εφαρμοστεί σε καθαρό δέρμα κάνοντας απαλό μασάζ, αποφέροντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αφήστε να δράσει 10-15 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήστε την, τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα.

www.targetpharma.gr

Σχετιζόμενα άρθρα

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΝΕΞ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ

Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ αποχαιρετά υποκλινόμενη τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως, ό, τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλους όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα. Με πείσμα σπαρτιάτικο και οξύνοια χαρακτηριστική συστήνει αυτήν που έμελε να γίνει   μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Στα 70 χρόνια ενεργής επαγγελματικής παρουσίας του Πατριάρχη της ελληνικής βιομηχανίας, μόνο επιτυχίες, επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας σημειώνονται. Όλες οι εταιρείες Κολοσσοί του φαρμάκου επιθυμούν να συνάψουν συνεργασία μαζί του, το όνομά του ταυτίζεται με το ήθος, την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ ο ίδιος ακούραστος δε σταματά να αναζητεί νέους δρόμους έρευνας και ανάπτυξης. Έχοντας πάντα τον Άνθρωπο ως βασική του αξιακή προτεραιότητα, δημιουργεί σχέσεις ζωής με τους εργαζομένους του και όποιον συναναστρέφεται.
 
Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε αποφασίζει η σημαία της να κυματίζει μεσίστια σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εως και την ημέρα της Κηδείας, ενώ η 10 η Ιουνίου κηρύσσεται ως επίσημη μέρα Πένθους και Αργίας εφεξής.
 
ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”

Αγία Παρασκευή,Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1η Οκτωβρίου Διεθνής Ημέρα Ηλικιωμένων
Πανευρωπαϊκή εκστρατεία «Μείνε Δυνατός, Μείνε Ευσταθής»
Όλη η οικογένεια εμπλέκεται στην πρόληψη των πτώσεων των ηλικιωμένων