Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

ΑΚΜΗ: HYDROVIT Anti-Acne Line Care

Βήμα 1ο
Σωστός καθαρισμός με HYDROVIT Anti-Acne Wash: Το κατάλληλο καθαριστικό προσώπου είναι καθοριστικής σημασίας για το δέρμα με τάση ακμής ή με ακμή καθώς συντελεί στην ρύθμιση της λιπαρότητας και της έκκρισης σμήγματος.
Η πλούσια και ενισχυμένη σύνθεσή του HYDROVIT Anti-Acne Wash το καθιστά ένα ιδανικό προϊόν για τη ρύθμιση της υπερέκκρισης σμήγματος για άτομα με τάση ακμής ή ακμή. Περιέχει μεταξύ άλλων σαλικυλικό οξύ, σουλφοπεπτίδια, D-Panthenol, Biotin, πρεβιοτικό, Cinnamonum Casia και Tea Tree Oil.
Παράλληλα, αναστέλλει τη δράση του ανθεκτικού στελέχους P. Acnes  προλαμβάνοντας τη φλεγμονή. Αφαιρεί το υπερβολικό σμήγμα, το μακιγιάζ, τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας την επιδερμίδα σας αναζωογονημένη και καθαρή.
Η τακτική χρήση βοηθά στην πρόληψη των ατελειών της ακμής.
Βήμα 2ο
Αίσθηση δροσιάς με HYDROVIT Anti-Acne Lotion:
Μετά τον καθαρισμό του προσώπου η εφαρμογή μιας μη λιπαρής λοσιόν συντελεί στο περιορισμό των διασταλμένων πόρων βελτιώνοντας την εμφάνισή του δέρματος και προετοιμάζοντάς το , ώστε να δεχτεί την ενυδάτωση που του χρειάζεται.
Η HYDROVIT Anti-Acne Lotion περιέχει Tea Tree Oil, αζελαϊκό οξύ, σαλικυλικό οξύ, αμινοξέα, σουλφοπεπτίδια. Έχει καταπραϋντικές ιδιότητες ανακουφίζοντας το συχνά ερεθισμένο ακνεϊκό δέρμα. Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ με ένα βαμβάκι, σε στεγνό δέρμα, μετά τον καθαρισμό του προσώπου χωρίς να ξεβγάζεται
Βήμα 3ο
Απαραίτητη ενυδάτωση με HYDROVIT Anti-Acne Cream: Συνήθως το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής ή με ακμή χρειάζεται ενυδάτωση. Μόνο, όμως, με την κατάλληλη κρέμα προσώπου.
ΗHYDROVIT Anti-Acne Cream είναι μια ultra-light κρέμα για την καθημερινή αντιμετώπιση της ακμής και της λιπαρότητας, ιδανική για περιστατικά εφηβικής και μεταεφηβικής ακμής και ακμής που οφείλεται σε χρήση φαρμάκων ή καλλυντικών.
Περιέχει μικροσύμπλοκο Tea Tree Oil και Κυκλοδεξτρίνης, εκχύλισμα αγγουριού, Jojoba Esters.
Εφαρμόζεται τοπικά 2-3 φορές την ημέρα μετά από καθαρισμό του δέρματος ενώ είναι συμβατή με οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή και δεν προκαλεί φωτοευαισθησία Ενυδατώνει αποτελεσματικά δίνει ματ αποτέλεσμα
Βήμα 4ο
Περιποίηση σε βάθος με HYDROVIT Anti-Acne Mask: Μια μάσκα που απευθύνεται στις ανάγκες του δέρματος με λιπαρότητα ή ακμή μπορεί να εξασφαλίσει καθαρισμό και ενυδάτωση χωρίς να προκαλέσει ερεθισμούς, αντίθετα να δράσει καταπραϋντικά και θεραπευτικά. Καθαρίζει σε βάθος, αφαιρώντας τη περίσσεια λιπαρότητας και σμήγματος διατηρεί τους πόρους ανοικτούς,  ενώ παράλληλα ενυδατώνει καθώς στα συστατικά της περιλαμβάνονται το Tea Tree Oil, σαλικυλικό οξύ, λευκή άργιλος, σουλφοπεπτίδια, αμινοξέα, εκχύλισμα καλέντουλας κ.ά.
Μπορεί να εφαρμοστεί σε καθαρό δέρμα κάνοντας απαλό μασάζ, αποφέροντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αφήστε να δράσει 10-15 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήστε την, τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα.

www.targetpharma.gr