Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

Γ. Ελευθερίου: Τι μας δίδαξε η περιπέτεια με τον κορονοϊό

Άρθρο από την εφημερίδα το «Παρασκήνιο» με θέμα: τί μάθαμε από την κρίση του κορωνοιου και τι πρέπει να κάνουμε την επόμενη μέρα.

Σχετιζόμενα άρθρα

Γ. Ελευθερίου στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ για τον κορωνοιό

Ο Γ. Γ. του ΠΙΣ Δρ. Γ. Ελευθερίου μιλά στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ για τον κορωνοιό, το πιθανό δεύτερο κύμα και τι πρέπει να γίνει. (Πού βρισκόμαστε, τι μάθαμε, τοι δεύτερο κύμα, πόσο μακριά είμαστε από το εμβόλιο)

Αθ. Εξαδάκτυλος: Οποιος επιστρέφει από διακοπές, να φορά μάσκα για 7 ημέρες

Για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας, καθώς και για τους νέους που ταξιδεύουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μίλησε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος. Σχετικά με τον Δεκαπενταύγουστο, ο κ. Εξαδάκτυλος, είπε ότι δεν τον φοβάται παραπάνω από τις προηγούμενες μέρες ή από την επιστροφή των εκδρομέων. […]