Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

Αθ. Εξαδάκτυλος: Πιθανόν το δεύτερο κύμα να είναι χειρότερο από το πρώτο

Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος

«Όλες οι προγνώσεις διεθνώς δείχνουν ότι το δεύτερο κύμα μπορεί να αποδειχθεί χειρότερο από το πρώτο» δήλωσε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος για το δεύτερο κύμα του κορονοϊού.

«Κατά συνέπεια χρειάζεται να καταβληθεί μεγαλύτερη προσπάθεια δεδομένου ότι θέλουμε η οικονομία να παραμείνει ανοιχτή» εξήγησε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

«Ο χειμώνας πάντα είναι πιο δύσκολος για τις πανδημίες διότι υπάρχουν συννοσηρότητες και έχει και μεγάλη διάρκεια. Έχουμε μπροστά μας 5-6 μήνες αναγκαστικού συγχρωτισμού και κίνησης σε κλειστούς χώρους. Κατά συνέπεια εκτιμώ ότι θα είναι δυσμενέστερο το περιβάλλον στο οποίο θα βαδίσουμε» σημείωσε.

«Όσο για το εμβόλιο, τα μηνύματα είναι αισιόδοξα αν και απέχουμε κάποιους μήνες από τη χρήση του» κατέληξε ο κ. Εξαδάκτυλος.