Σχετιζόμενα άρθρα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20/2/2015
ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΙΣ κ. ΜΙΧΑΗΛ ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟΥ
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος παρακολουθεί με ιδιαίτερη ψυχραιμία και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, για τα προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία του κλάδου και την περίθαλψη του λαού.
Ευρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο για τη χώρα μας, η οποία διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή την πορεία της κοινωνίας, του παρόντος και του μέλλοντος.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΙΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Αθήνα 9.3.2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση Προέδρου Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου – Επιστημονικών Φορέων με τον Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ. ChrisAllen
Για τις σοβαρές συνέπειες στην κοινωνία από την εφαρμογή του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση, ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μιχαήλ Βλασταράκος και οι Πρόεδροι των Επιστημονικών Φορέων της χώρας τον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ. ChrisAllen.
Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου διετύπωσε στον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τις πάγιες θέσεις του Π.Ι.Σ. σχετικά με το προσχέδιο του ασφαλιστικού.