Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

3ο Πανελλήνιο «Food Drive» της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας

Οι εργαζόμενοι της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας συνέβαλαν στη διατροφή 375 παιδιών για όλη τη σχολική χρονιά!

Το «Food Drive» της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) είναι πλέον θεσμός για την ελληνική φαρμακοβιομηχανία και τους εργαζομένους της. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πανελλήνια δράση «Food Drive» της ΠΕΦ, που είχε ως στόχο την εξασφάλιση προϊόντων ζωτικής σημασίας για τα παιδιά που στηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Λόγω της πανδημίας, η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας καινοτόμησε και κάλεσε τους εργαζόμενους των εταιρειών μελών της να συμμετάσχουν φέτος στην online καμπάνια #PEF4Mazi. Το hashtag #PEF4Mazi έγινε γρήγορα δημοφιλές μεταξύ των εργαζομένων της εγχώριας βιομηχανίας φαρμάκου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με μεγάλη γενναιοδωρία στη δράση, ξεπερνώντας τις προσδοκίες που είχαν τεθεί κατά 234%, σε σύγκριση με την περυσινή αντίστοιχη δράση.

Το τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε από την πρωτοβουλία της ΠΕΦ, θα καλύψει πάγιες και διαρκείς ανάγκες διατροφής και ειδικότερα φρέσκου φαγητού, υψηλής διατροφικής αξίας, για 375 παιδιά σε 5 παιδικούς σταθμούς που στηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Η πρωτοβουλία αυτή καλύπτει σημαντικές ανάγκες των παιδικών σταθμών για όλη τη σχολική χρονιά.

Το φετινό «Food Drive» εντάσσεται στη συνεχή στήριξη και δέσμευση της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας στο πολύτιμο έργο του «Μαζί για το Παιδί». Ειδικά φέτος η συνεισφορά της ΠΕΦ είναι ακόμη πιο σημαντική, καθώς εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού τα αιτήματα για βοήθεια που λαμβάνει η κοινωνική υπηρεσία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έχουν αυξηθεί κατά 50%.

Σχολιάζοντας τη δράση της ΠΕΦ, η πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου δήλωσε πως «για μία ακόμη χρονιά η ΠΕΦ στάθηκε δίπλα στο «Μαζί για το Παιδί». Φέτος, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο και με αίσθημα προσφοράς οι άνθρωποι της ΠΕΦ, αξιοποιώντας την τεχνολογία, συνέβαλαν ουσιαστικά στο να εξασφαλίσουμε πρόσβαση σε φρέσκα τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας για τα παιδιά που αγκαλιάζουμε».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΕΦ, Θεόδωρος Τρύφων δήλωσε: «Η ΠΕΦ και οι εταιρείες-μέλη της με το σύνολο των κοινωνικών της δράσεων θα συνεχίσει να μάχεται με αίσθημα ευθύνης και έμπρακτης αλληλεγγύης για την εξάλειψη της φτώχειας, και την πρόσβαση όλων των κοινωνικών ομάδων στα απαραίτητα είδη διαβίωσης, χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς.  Η πρόσβαση όλων στα απαραίτητα αγαθά αποτελεί για την ΠΕΦ υπέρτατο στόχο και αδιαπραγμάτευτη αρχή. Για αυτό το λόγο θα συνεχίσει να μεριμνά για αυτήν με δράσεις που στηρίζουν έμπρακτα όσους βρίσκονται σε ανάγκη».

Σχετιζόμενα άρθρα

ΤΡΙΠΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.

 

HEALTHCARE BUSINESS AWARDS 2017

Η τελετή απονομής των βραβείων «Healthcare Business Awards 2017» της Boussias Communications πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 13/9/2017 για ακόμα μία χρονιά στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης ήταν η ελληνική φαρμακοβιομηχανία  ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., στην οποία απονεμήθηκαν 3 Χρυσά Βραβεία – για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά – στην ενότητα «Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις».

LA ROCHE-POSAY: ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ

Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ

Με βάση τις πρόσφατες ανακαλύψεις διεθνών ομάδων επιστημόνων, το LIPIKAR BAUME AP+ με το νέο συστατικό Aqua Posae Filiformisεπαναφέρει και διατηρεί την ισορροπία του φυσικού μικροβιώματος του δέρματος