Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

Αθ. Εξαδάκτυλος για επιστράτευση: «Είμαστε στη διάθεση του ΕΣΥ! Και εγώ προσωπικά!»

Εξαδάκτυλος

Η πρώτη αντίδραση των ιδιωτών γιατρών για την επιστράτευσή τους από το Υπουργείο Υγείας, ήρθε μέσω του προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), Αθανάσιου Εξαδάκτυλου, ο οποίος θέτει εαυτόν στη διάθεση των αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) και στη μάχη κατά της πανδημίας.

Το iatropedia.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, αμέσως μετά την ανακοίνωση της επιστράτευσης των ιδιωτών γιατρών από το Υπουργείο Υγείας, για να ταχθούν στο πλευρό των συναδέλφων τους στο ΕΣΥ.

Ο κ. Εξαδάκτυλος, δηλώνει έτοιμος να υπηρετήσει και ο ίδιος στο ΕΣΥ, εάν του ζητηθεί:

«Καμία δήλωση δεν έχω να κάνω αυτή τη στιγμή! Όλοι θα πρέπει να πράξουμε το καθήκον μας, χωρίς δεύτερη σκέψη! Στη διάθεση του ΕΣΥ θέτω και εγώ προσωπικά τις υπηρεσίες μου!», σημείωσε.

Σχετιζόμενα άρθρα

Αθ. Εξαδάκτυλος σε ΣΚΑΪ: Θα κάνουμε ένα κανονικό Πάσχα – Τι είπε για λιανεμπόριο, σχολεία

Για το λιανεμπόριο εξήγησε ότι η ανησυχία των ειδικών δεν αφορά το εσωτερικό των καταστημάτων, όπου ισχύουν οι αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας, αλλά οι εικόνες συνωστισμού που μπορεί να επικρατήσουν στην αγορά, με λαοθάλασσα σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους τις ώρες αιχμής. «Αν μπορέσουμε να παρακαμφθεί αυτό, δεν θα έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα», ανέφερε ο πρόεδρος […]