Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

Αλλαγές στο Τμήμα Επικοινωνίας της Pfizer Hellas:

Η Μίκα Παπαηλίου ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα υπεύθυνης Επικοινωνίας (External Comms Manager) της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer Hellas, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Θερριό, ο οποίος μετακινήθηκε στη θέση του επικεφαλής των προϊόντων της επιχειρησιακής μονάδας των Σπάνιων Παθήσεων της εταιρείας στους θεραπευτικούς τομείς της αιμορροφιλίας και της ενδοκρινολογίας (Country Brand Lead, Rare Diseases BU, Pfizer Hellas).

Τα νέα καθήκοντα της κ. Παπαηλίου, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν το σύνολο της στρατηγικής και του σχεδιασμού της εταιρικής επικοινωνίας της Pfizer Hellas, καθώς επίσης και για τις εκστρατείες ενημέρωσης κοινού, που υλοποιεί η εταιρεία, όπως και τις σχέσεις με τα Μ.Μ.Ε.

Η Μίκα Παπαηλίου διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο της Επικοινωνίας, ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει ασχοληθεί με θέματα εταιρικής επικοινωνίας, διαχείρισης κρίσεων, εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, και ανάπτυξης σχέσεων με ΜΜΕ και παράλληλα έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πληθώρα προγραμμάτων επικοινωνίας.  Προέρχεται από Εταιρεία Επικοινωνίας στην οποία τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του Director έχοντας την ευθύνη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση πλάνων στρατηγικής επικοινωνίας για σημαντικές πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες και brands.

«Με μεγάλη χαρά εντάσσομαι στο δυναμικό της Pfizer Hellas μιας εταιρείας που αποτελεί σημείο αναφοράς παγκοσμίως για τη βιοφαρμακευτική της καινοτομία και έχει ανοίξει νέους ορίζοντες στην πρόληψη και στη θεραπεία σοβαρών παθήσεων. Είμαι ευτυχής που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεισφέρω και εγώ με τις δικές μου δυνάμεις στην υλοποίηση του οράματος της εταιρείας: «Καινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών». ανέφερε η κα. Παπαηλίου.

Αντίστοιχα, ο κ. Θερριός, σχολίασε σχετικά: «Αποφάσισα να προχωρήσω στο επόμενο βήμα στην καριέρα μου στη Pfizer Hellas, μετά από μια πορεία τα 12 τελευταία χρόνια σε διάφορους ρόλους  στο τμήμα Επικοινωνίας αλλά και ως επικεφαλής της ομάδας υποστήριξης των Ενώσεων Ασθενών. Οι μοναδικές εμπειρίες που βίωσα, μέσα από την καθημερινή συναναστροφή μου, με τους ανθρώπους που ασκούν το λειτούργημα της δημοσιογραφίας, αλλά και με την κοινότητα των Ενώσεων Ασθενών, με ενδυναμώνουν με τις νέες δεξιότητες, αλλά και την ευαισθησία  που απαιτείται για να ανταποκριθώ στις υψηλές απαιτήσεις του νέου μου ρόλου. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια, και βέβαια να καλωσορίσω τη νέα συνάδελφο,  με την δέσμευση ότι  θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας, δημιουργώντας μέσα από τους νέους μας ρόλους,  ακόμα μεγαλύτερη αξία για τους ασθενείς».

Σχετιζόμενα άρθρα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΦΛΕΒΙΚΗ ΘΡΟΜΒΩΣΗ

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και το
ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ – ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
με την υποστήριξη της εταιρείας Leo Ελλάς
διοργανώνουν:

Ενημερωτική Εκδήλωσημε θέμα

«Φλεβική Θρόμβωση:
όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε»

 

την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013, ώρα 18:00
στο Δημαρχιακό Μέγαρο Δήμου Αμαρουσίου,

TO DUPILUMAB ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ

Η Sanofi και η Regeneron Ανακοινώνουν την Έγκριση του Dupilumab για τη Θεραπεία Ενηλίκων Ασθενών με Μέτρια έως Σοβαρή Ατοπική Δερματίτιδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση

– Η πρώτη στοχευμένη βιολογική θεραπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση που λαμβάνει άδεια κυκλοφορίας για χρήση στην ατοπική δερματίτιδα –

Παρίσι, Γαλλία και Tarrytown, Νέα Υόρκη – 28 Σεπτεμβρίου, 2017 – Η Sanofi και η Regeneron Pharmaceuticals, Inc. ανακοίνωσαν ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παραχώρησε άδεια κυκλοφορίας για το dupilumab, για χρήση σε ενήλικες με μέτρια έως σοβαρή Ατοπική Δερματίτιδα (ΑΔ) οι οποίοι είναι κατάλληλοι για να λάβουν συστηματική θεραπεία.