Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

Γ. Ελευθερίου στη Μάγδα Τσέγκου | Magdas News LIVE 17/03/21

Ο Γραμματέας του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, μιλάει στη διαδικτυακή εκπομπή “MAGDAS NEWS” και τη Μάγδα Τσέγκου και κρίνει την Κυβέρνηση για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία μέχρι σήμερα.

Μιλάει για το Σύστημα Υγείας κυρίως στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, για τις ανάγκες που υπάρχουν και τις τελικές αποφάσεις των λοιμωξιολόγων.

Τέλος, αποκαλύπτει ότι από το Υπουργείο Υγείας δεν δέχθηκαν ποτέ επίσημη πρόσκληση οι ιδιώτεςγιατροί, όπως επίσης βρίσκονται στι δυσμενή θέση μέχρι σήμερα, να έχουν γίνει πάνω από τριάντα αγωγές και μηνύσεις σε γιατρούς, από συγγενείς θανόντων Covid.

Σχετιζόμενα άρθρα

Αθ. Εξαδάκτυλος: Να τρέξουν να εμβολιαστούν οι 50άρηδες και πάνω

Ο κορονοϊός εξαπολύει το 4ο κύμα και ο εμβολιασμός φαίνεται πως είναι μονόδρομος για να μπει φρένο στην εξάπλωση της νόσου. «Να σπεύσουν να εμβολιαστούν οι άνω των 50», καλεί μέσω του Live News o Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Καθώς ο κορονοϊός με τη μετάλλαξη «Δέλτα» καλπάζει, οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα […]