Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

Αθ. Εξαδάκτυλος: «Δευτέρες σκέψεις για εμβολιασμό δεν πρέπει να υπάρχουν»

«Τα τρία περιστατικά θρομβώσεων στην Κρήτη μετά από εμβολιασμό με AstraZeneca αποτελούν είδηση ενώ οι πενήντα άνθρωποι που πεθαίνουν καθημερινά από τον κορονοϊό δεν αποτελούν, ίσως επειδή εδώ και μερικούς μήνες έχουμε συνηθίσει να ακούμε τέτοιους μεγάλους τραγικούς αριθμούς. Δυστυχώς έχει υπονομευθεί η εμπιστοσύνη των ανθρώπων προς το εμβόλιο της AstraZeneca. Αυτό είναι άδικο προς το συγκεκριμένο εμβόλιο. Δευτέρες σκέψεις για εμβολιασμό δεν πρέπει να υπάρχουν καθώς τα οφέλη δεν μπορούν να συγκριθούν ούτε κατά διάνοια με τις σπάνιες παρενέργειές του» τόνισε χαρακτηριστικά στον Σκάι Κρήτης και την Ελένη Βακεθιανάκη ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Σχετιζόμενα άρθρα

Αυτή η μάσκα απαγορεύεται – Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου εξηγεί το γιατί

Ποια μάσκα θεωρείται δυνητικά επικίνδυνη αν χρησιμοποιηθεί από το γενικό κοινό Από τις 4 Μαΐου που τίθεται σε εφαρμογή η «γέφυρα ασφαλείας» – το σχέδιο σταδιακής αποκλιμάκωσης των μέτρων – η χρήση μάσκας γίνεται υποχρεωτική σε πολλούς κλειστούς χώρους, με πρόστιμα 150 ευρώ για τους παραβάτες.  Στο εμπόριο κυκλοφορεί πλήθος διαφορετικών μασκών και οι πολίτες […]

Γ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ: “Τηλεϊατρική στην ΠΦΥ”

Ομιλία του Γενικού Γραμματέα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Δρ. Γ. Ελευθερίου στο Πανελλήνιο Συνέδριο για τα οικονομικά και τις πολιτικές της υγείας με θέμα: “Τηλεϊατρική στην ΠΦΥ: Μια αδήριτη ανάγκη στην πανδημία #covid_19​”