Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

Γ. Ελευθερίου ζωντανά στην εκπομπή “Χωρίς Χρώμα¨με τον δημοσιογράφο Γ. Βαθιώτη μιλάμε για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών

Γ. Ελευθερίου ζωντανά στην εκπομπή “Χωρίς Χρώμα¨με τον δημοσιογράφο Γ. Βαθιώτη μιλάμε για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών την διαχείριση της πανδημίας, τα self test, αν είναι ικανά για την επιδημιολογική επιτήρηση, τα εμβόλια, αν υπάρχουν παρενέργειες, τις μεταλλάξεις, το τείχος ανοσίας, τους εμβολιασμούς, αν γεννάται θέμα για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, την νέα έρευνα αν ο Covid-19 είναι είναι αγγειακή και όχι αναπνευστική νόσος, αν υπάρχουν άλλες θεραπείες, το άνοιγμα της αγοράς, πότε θα φθάσουμε στην ανοσία της αγέλης, την φετινή τουριστική χρονιά, αν υπάρχουν και νέα κύματα πανδημίας, αν υπάρχει κίνδυνος για πισωγύρισμα καθώς και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Μια εκπομπή διαλόγου με πολλές ερωτήσεις και απαντήσεις σε θέματα επικαιρότητας με τον Γιώργο Βαθιώτη, την Ελευθερία Κοσμοπούλου, τον Νίκο Μαρκάτο Ομότιμο Καθηγητή Ε.Μ.Π, πρώην Πρύτανη, τον Γιώργο Ελευθερίου Γενικό Γραμματέα Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και τον δημοσιογράφο Γιάννη Ευσταθίου στο διαδραστικό “Χωρίς Χρώμα” στο Αρτ TV.

Σχετιζόμενα άρθρα

Δ. ΜΠΟΥΡΟΣ: ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ 3/2/2021

Η πανδημία από τον SARS-COV2 (COVID-19) είναι η χειρότερη πανδημία από το 1918. Το 2020 μπορεί να είναι ένα μεταμορφωτικό έτος του 21 αιώνος. Μας τονίζει τα όρια της ιατρικής και την σημασία της κοινωνίας, όπως την γνωρίζουμε  από την κλασική γραμματολογία με τον Οιδίποδα Τύραννο του Σοφοκλή.  Σήμερα, όπως τονίζει και ο γενικός διευθυντής […]