Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

Γ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ζωντανά με τον Γ. Βαθιώτη μιλάμε για τη μετάλλαξη Δέλτα & νέο κύμα!

Στην εκπομπή “Χωρίς Χρώμα” στο Αρτ TV ο Γιώργος Ελευθερίου Γ.Γ. Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, σε μια συζήτηση για την διαχείριση της πανδημίας, την πορεία των εμβολιασμών, τι συμβαίνει με τα εμβόλια, τις μεταλλάξεις, πόσο ανησυχητική είναι η μετάλλαξη Δέλτα, αν υπάρχει κίνδυνος για πισωγύρισμα και 4ο κύμα, αν κινδυνεύει να χαθεί η φετινή τουριστική χρονιά, την ανοσία καθώς και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Σχετιζόμενα άρθρα

Κορωνοϊός : Ασυλία ποινικών, αστικών και πειθαρχικών ευθυνών ζητούν οι γιατροί

Νομοθετικές παρεμβάσεις και μάλιστα με αναδρομική ισχύ προκειμένου να δοθεί ασυλία στους γιατρούς που εμπλέκονται στη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού ζητά το Δ.Σ. του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Νομοθετικές παρεμβάσεις και μάλιστα με αναδρομική ισχύ προκειμένου να δοθεί ασυλία στους γιατρούς που εμπλέκονται στη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού  ζητά από το Υπουργείο Δικαιοσύνης το […]