Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

Τα προϊόντα ομορφιάς Dr.Age στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Φαρμασέρβ!

Η επαναστατική μάρκα υγείας και νεότητας του δέρματος Dr.Age ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας και αποκλειστικής διάθεσης στην Ελλάδα των καλλυντικών προϊόντων της σειράς από την Φαρμασέρβ, μέσα από χώρους παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Η καινοτομία της σειράς Dr.Age αφορά στην στόχευση συγκεκριμένων προβλημάτων και αναγκών του δέρματος, με την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα ενός πλαστικού χειρουργού, ανάλογα με την περιοχή του τριτημορίου του προσώπου στο οποίο εντοπίζεται.

Η εφαρμογή της νέας αυτής γεωγραφίας του προσώπου στη δημιουργία της σειράς περιποίησης της Dr.Age, οδήγησε στη δημιουργία εξειδικευμένων προϊόντων, που σε συνδυασμό με νέα ενεργά συστατικά σε υψηλές συγκεντρώσεις, προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η φιλοσοφία της Dr.Age βασίζεται στον κανόνα των τριτημορίων, για τον οποίο η Dr.Age έχει λάβει δικαιώματα πατέντας. Κάθε ανατομική περιοχή του προσώπου έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και η Dr.Age προσφέρει διαφορετικές προτάσεις για κάθε τριτημόριο, με εξατομικευμένα πρωτόκολλα ομορφιάς.

Η Dr.Age χωρίζει τα προϊόντα της σε δύο κατηγορίες:

 Ι. σε εξειδικευμένα προϊόντα που αφορούν στο κάθε τριτημόριο χωριστά

 ΙΙ. σε προϊόντα που αφορούν σε όλο το πρόσωπο

Η κορυφαία Ελληνική Εταιρεία στο χώρο του φαρμάκου και της υγείας Φαρμασέρβ εξασφάλισε για την ελληνική αγορά την αποκλειστική διάθεση των καινοτόμων προϊόντων της Dr.Age. Η Εταιρεία Φαρμασέρβ, με εμπειρία 30 και πλέον ετών, είναι υπεύθυνη για όλα τα προϊόντα ομορφιάς της Dr.Age στην Ελλάδα, τα οποία θα διατίθενται μέσα από ένα δίκτυο συνεργαζόμενων γιατρών – πλαστικών χειρουργών και δερματολόγων- καθώς και χώρων που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής αισθητικής ιατρικής.

Ο διεθνώς καταξιωμένος πλαστικός χειρουργός Νίκος Μεταξωτός, MD, PhD, βασικός δημιουργός της Dr.Age, δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνεργασία μας στην Ελλάδα με την Εταιρεία Φαρμασέρβ. Στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς, όσο και των επιχειρήσεων, η συνεργασία αυτή διασφαλίζει τα καλύτερα αποτελέσματα στην παρουσία μας στην ελληνική αγορά. Σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς, ο σεβασμός και η αγάπη στο συνάνθρωπο είναι το πιο σημαντικό και εμείς παραμένουμε πιστοί σε αυτή την αρχή».

Ο Σπύρος Φιλιώτης, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Φαρμασέρβ, δήλωσε από την πλευρά του: «Μετά από την επιτυχημένη και μακρόχρονη πορεία της Εταιρείας μας στο χώρο της υγείας, η συνεργασία μας με την Dr.Age ενισχύει την παρουσία μας και στον τομέα της ομορφιάς. Τα προϊόντα Dr.Age είναι εξαιρετικά και είμαστε σίγουροι πως θα συμβάλουν στην υγεία και ομορφιά όσων τα δοκιμάσουν».

Σχετιζόμενα άρθρα

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας 2014

 

Αγαπητή/έ,

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ιατροτεχνολογίας το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα και διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ) και την εταιρείαEthos Media S.A. 

Στόχος του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ιατροτεχνολογίας ήταν η ανάδειξη της συμβολής της Ιατρικής Τεχνολογίας στην εξασφάλιση ενός βιώσιμου Εθνικού Συστήματος Υγείας, αλλά και της σημασίας της καινοτομίας και της έγκαιρης διάγνωσης, κυρίως σε μια «μνημονιακή» χώρα, όπως η Ελλάδα.

Ιδιαίτερη επιδίωξη ήταν η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, της Πολιτείας και των σχετικών φορέων για το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο τομέας της ιατροτεχνολογίας στη βελτίωση της υγείας αλλά και στον εξορθολογισμό του συστήματος, μέσα από την αξιοποίηση ορθών και καινοτόμων πρακτικών και αξιολογημένων προϊόντων. Μέρος της συζήτησης απασχόλησαν τα προγράμματα ΕΣΠΑ και η απορρόφησή τους, οι διαδικασίες προμηθειών, οι Νέοι Ευρωπαϊκοί Κανονισμοί για τα Ιατροτεχνολογικά προϊόντα και η σημασία της Δεοντολογίας των επιχειρήσεων στην καθημερινή πράξη.

Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία: Οδηγίες προστασίας των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΣΔ) από τον κορωνοϊό

H Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία (ΕΔΕ) με στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση του κορωνοϊού από τα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΣΔ) και των προβλημάτων που ενδεχομένως προκύψουν, προχώρησε στην έκδοση των ακόλουθων οδηγιών. ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ  Στα τέλη του 2019, ένα νέο στέλεχος κορωνοϊού αναγνωρίστηκε ως αίτιο κρουσμάτων πνευμονίας στο Wuhan στην Κίνα. Η […]