Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

Γ. Ελευθερίου: Επίσκεψη στην όμορφη #Κάλυμνο με τον Αντιπρόεδρο του ΠΙΣ κ. Κ. Κουτσόπουλο

Επίσκεψη στην όμορφη #Κάλυμνο με τον Αντιπρόεδρο του Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος – Π.Ι.Σ Κ. Κουτσόπουλο μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Gerasimos Apostolatos και της Διοικήτριας του νοσοκομειου Αικ. Εμμανουηλ . Μετά από την επίσκεψη στο νοσοκομείο ακολούθησε συνάντηση με τον Έπαρχο Ε. Μουσελλή και τον Δήμαρχο Δ. Διακομιχάλη, όπου συζητήθηκαν θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ενίσχυσης του νοσοκομειου Καλύμνου. Το απόγευμα θα έχουμε τη χαρά να συμμετέχουμε σε ομιλία με σκοπό την ενημέρωση του κοινού της ΚΑΛΥΜΝΟΥ και των θεσμικών παραγόντων του νησιού για την αναγκαιότητα του εμβολιασμου για τον #κορωνοιο.

Σχετιζόμενα άρθρα

Αθ. Εξαδάκτυλος (ΘΕΜΑ 104,6): Οι προβλέψεις για το Πάσχα αναθεωρούνται προς το χειρότερο

«Θα μπορούσαν οι αποφάσεις να είναι πιο έγκαιρες και πιο αυστηρές σε όλες τις χρονικές στιγμές έτσι ώστε οι αποδόσεις των μέτρων να είναι ταχύτερες» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΙΣΣτον ΘΕΜΑ 104,6 μίλησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ο οποίος σχετικά με την απόφαση για επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, τόνισε ότι «από τους […]