Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

Οικονομικά κίνητρα 500€/μήνα από τους Δήμους Αργοστολίου και Ληξουρίου για την προσέλκυση ιατρικού προσωπικού

Λήγει τη Πέμπτη 7/10 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη πλήρωση των παρακάτω επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. για το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας:

1 Θέση (Επιμελητής Α’) Αναισθησιολογίας

1 Θέση (Επιμελητής Β’) Αναισθησιολογίας

2 Θέσεις (Επιμελητής Α’) Εσωτερικής Παθολογίας

Μάλιστα, με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Αργοστολίου προχωρά στην στήριξη των ιατρών που θα καλύψουν τις ανωτέρω θέσεις με έως 200 ευρώ το μήνα και έως 300 ευρώ το μήνα για δαπάνες σίτισης και στέγασης αντίστοιχα, σε κάθε ιατρό. 

Αναλυτικότερα για την προκήρυξη στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3ovsaWH

Ακόμη,  Τρίτη 5/10 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη πλήρωση 2 επί θητεία Θέσεων ειδικευμένων ιατρών (Επιμελητή Β’) Εσωτερικής Παθολογίας του κλάδου Ε.Σ.Υ. για το Γενικό Νοσοκομείο Ληξουρίου «Μαντζαβινάτειο».

Με απόφασή του και ο Δήμος Ληξουρίου προχωρά στην στήριξη των ιατρών που θα καλύψουν τις ανωτέρω θέσεις με το ποσό των 500 ευρώ/μήνα

Αναλυτικότερα για την προκήρυξη στον σύνδεσμο:  https://bit.ly/2Yk4BoM

Σχετιζόμενα άρθρα

Ενημέρωση για τις Άδειες Ασκήσεως Επαγγέλματος

Λόγω της μαζικής χορήγησης Βεβαιώσεων Περάτωσης Σπουδών στους πτυχιούχους των Ιατρικών Σχολών της χώρας για τη θερινή περίοδο του 2020, σας ενημερώνουμε ότι όσοι υποβάλλουν αίτηση για λήψη Βεβαίωσης Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος από τις 5 Αυγούστου 2020, θα λάβουν τη σχετική βεβαίωση υποβολής αίτησης στην οποία θα αναγράφεται ο Αριθμός Πρωτοκόλλου, μαζικά την Παρασκευή 14 […]