Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Menu

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΡΔΑ

Με βαθύτατη θλίψη, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο και αγαπητό φίλο, Αλέξη Κόρδα.

Ο αγαπητός σε όλους μας Αλέξης, υπήρξε άξιο και ενεργό μέλος της ιατρικής κοινότητας  με το επιστημονικό του έργο και την πλούσια συνδικαλιστική του δράση.

Επί σειρά ετών, διετέλεσε μέλος της Γενικής Συνέλευσης του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και από το 2019, μέλος του Ανωτάτου Πειθαρχικού Συμβουλίου Ιατρών του Π.Ι.Σ.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συναδέλφους και στους φίλους του.

Προσφέρει, στη μνήμη του, το ποσό των 500 Ευρώ στον Οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού» (Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Πύργου)

Σχετιζόμενα άρθρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 20/1/2014

ΠΑΝΙΑΤΡΙΚΗ 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 από τις 11.00 πμ έως τις 15.00 μμ

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος στηρίζει την 4ωρη στάση εργασίας που αποφάσισαν για την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 οι Ομοσπονδίες των Ιατρών ΟΕΝΓΕ, ΠΟΣΕΥΠ – ΕΟΠΥΥ και άλλοι Υγειονομικοί Φορείς.

Καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στις παραπάνω κινητοποιήσεις και στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 13.00 μμ στο Υπουργείο Υγείας.
Η καταστροφική πολιτική που προωθείται στον Τομέα της Υγείας, πρέπει να σταματήσει άμεσα. Ζητούμε από τους φορείς και τους πολίτες τη συμπαράσταση τους για:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 14/11/2013

Η “δόξα” των απολύσεων ιατρών του ΕΟΠΥΥ θα είναι ολόκληρη για τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη! Ας μην ανησυχεί!

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου μετά και την χθεσινή συνεδρίασή του, της 13ης/11/2013, τονίζει:

Με οργή και αγανάκτηση παρακολουθούμε τις αλλεπάλληλες δηλώσεις του Υπουργού Υγείας, οι οποίες προκαλούν την κοινωνία και τους ιατρούς, τρομοκρατούν και εκφοβίζουν και θυμίζουν πρακτικές και συμπεριφορές που είναι έξω από τη λειτουργία μιας ευνομούμενης κοινωνίας, με κανόνες δημοκρατικής αντίληψης και δεοντολογίας.