Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Ελλείψεις φαρμάκων και Καινοτομία παρασκευής πόσιμων φαρμακευτικών εναιωρημάτων στο φαρμακείο

SyrSpend® SF Preparation Kit: Eπιλογή υπεροχής για την παρασκευή πόσιμων φαρμακευτικών εναιωρημάτων

Η φαρμακευτική αγωγή συχνά δεν είναι διαθέσιμη σε κατάλληλη φαρμακευτική μορφή και δοσολογία λήψης για νεογνά και παιδιά. Το καινοτόμο μέσο εναιώρησης SyrSpend® SF Preparation Kit έχει αναπτυχθεί για την παρασκευή πόσιμων εναιωρημάτων. Περιέχει έτοιμο προς χρήση μέσο εναιώρησης σε μορφή ξηρής σκόνης για την ενσωμάτωση φαρμακευτικών ουσιών, θρυμματισμένων δισκίων ή του περιεχομένου καψακίων και όλα τα απαιτούμενα για την εύκολη παρασκευή εναιωρήματος 100 ml  ή 200ml σε δύο μόνο στάδια. Επίσης το kit περιέχει κατάλληλο τελικό περιέκτη και κατάλληλά διαβαθμισμένη σύριγγα εναιωρήματος για αύξηση της συμμόρφωσης του ασθενούς.

Εγγυάται ποιοτικά ανώτερα πόσιμα παρασκευάσματα λόγω της κατοχυρωμένης τεχνολογίας Active Suspending Technology™ που συντελεί στη διατήρηση της διασποράς των σωματιδίων της δραστικής ουσίας, περιορίζοντας το φαινόμενο καθίζησης και επιτυγχάνοντας ακριβή δοσολογία σε κάθε χορηγούμενη δόση.

SyrSpend® SF PH4 NEO Preparation Kit έχει ήπια συντήρηση με χρήση σορβικού οξέος 0.2% που το καθιστά κατάλληλο για χρήση και από νεογνά και ρυθμισμένο pH κατάλληλο για δραστικές ουσίες σταθερές σε όξινο περιβάλλον. Το SyrSpend® SF ALKA Preparation Kit δεν περιέχει συντηρητικά και έχει ρυθμισμένο pH>7 για μέγιστη συμβατότητα με δραστικές ουσίες σταθερές σε αλκαλικό περιβάλλον.

Πλεονεκτήματα
• Κατάλληλο για ενήλικες, παιδιά και νεογνά
• Μέσο εναιώρησης σε μορφή ξηρής σκόνης έτοιμη για ανασύσταση μέσα σε διαβαθμισμένο περιέκτη των 100 ml ή 200ml
• Ακριβής δοσολογία σε κάθε χορηγούμενη δόση
• Δυνατότητα ενσωμάτωσης φαρμακευτικών πρώτων υλών, θρυμματισμένων δισκίων ή του περιεχομένου καψακίων
• Ασφαλής και εύκολη διαδικασία παρασκευής εναιωρημάτων
• Η τελική συσκευασία περιλαμβάνει κατάλληλα διαβαθμισμένη σύγιγγα, ακροφύσιο σύριγγας και πρόσθετο προσαρμογέα φιάλης που αυξάνουν τη συμμόρφωση του ασθενούς
• Δεν περιέχει αλκοόλ, parabens, σορβιτόλη, σάκχαρα, γλουτένη, λακτόζη και χρωστικές ουσίες