Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο Π.Ι.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ., ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

FagronNutriGen: Εξατομικευμένη γονιδιακή διατροφή από επαγγελματίες υγείας

Η ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΟΓΕΝΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Fagron NutriGen: Εξατομικευμένη γονιδιακή διατροφή από επαγγελματίες υγείας

Οι μονονουκλεοτιδικοί πολυμορφισμοί (SNPs) αποτελούν τον πιο συχνό τύπο παραλλαγής DNA στον άνθρωπο και μπορούν να βοηθήσουν στην πρόβλεψη κινδύνου ανάπτυξης ορισμένων ασθενειών και της απόκρισης ενός ατόμου σε ορισμένα τρόφιμα και φάρμακα. Οι γενετικοί παράγοντες καθορίζουν σε ποσοστό 40% έως 70% τον ΔΜΣ ενός ατόμου.Η διατροφογενετική μελετά τις διάφορες αποκρίσεις του σώματος (όπως βάρος, αρτηριακή πίεση, χοληστερόλη στο πλάσμα ή επίπεδα γλυκόζης) σε ένα συγκεκριμένο τύπο δίαιτας (δίαιτες χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ή μεσογειακή), ανάλογα με το γενετικό προφίλ του ατόμου. Η εξατομικευμένη διατροφή, ως μια υγιεινή διατροφική σύσταση προσαρμοσμένη στην κατάσταση υγείας, τον τρόπο ζωής και τη γενετική, αξιοποιεί τις πληροφορίες που λαμβάνονται από τη διατροφογενετική.

ΤοFagron NutriGen είναιη πιο ολοκληρωμένη διατροφογενετική ανάλυση στην αγορά που αποκαλύπτει τον διατροφικό μεταβολισμό του ασθενούς.  Aναλύει 3 πολυμορφισμούς εντός 128 SNPs, με αποτέλεσμα την ανάλυση 384 γενετικών παραλλαγών – των πιο σχετικών παραλλαγών κατά την εξατομίκευση ενός προγράμματος διατροφής, αλλά και το ιστορικό του ασθενούς λαμβάνοντας υπόψιν βιοχημικές παραμέτρους, παθήσεις, δυσανεξίες, φυσική δραστηριότητα και συνήθειες. Αυτή η διαδικασία παρέχει πλήρη κατανόηση όλων των παραγόντων που σχετίζονται με την ρύθμιση του βάρους.

Το Fagron Nutrigen:

  • Προσφέρει πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής που δημιουργείται από έναν πολύπλοκο αλγόριθμο και περιλαμβάνει περισσότερα από 850 τρόφιμα και ποτά.
  • Αποτελεί ένα αποκλειστικό εργαλείο για τους επαγγελματίες υγείας
  • Αναλύει γενετικές παραλλαγές που σχετίζονται με 15 κύριες κατηγορίες όπως η μορφολογική γενετική σε υπέρβαρη προδιάθεση, η συμπεριφορική γενετική στην πρόσληψη τροφής, ο μεταβολισμός λίπους, λιπιδίων, υδατανθράκων, γλυκόζης, ευαισθησίες γεύσης, ανισορροπίες αποτοξίνωσης, αποτελεσματικότητα της άσκησης, συμπληρώματα διατροφής, δυσανεξία, κίνδυνος ανεπάρκειας βιταμινών, τύπος διατροφής, φλεγμονές, ορμόνες
  • Είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και χαρακτηρίζεται από αναπαραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα της τάξεως του 99% κατά τον γενετικό προσδιορισμό
  • Αποτελεί εφάπαξ εξέταση

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Fagron Hellas, T: 8011142100, 2431083633-5, F:2431083615 email: info@fagron.gr, www.fagron.gr